2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شده😢

151 بازدید | 13 پست

شوهرم یک سال ونیمه باخانواده من به مشکل خورده وبهانه کرده وقطع رابطه همش خانوادم فحش میده منم جلوش در میام امروزم باز حرفمون شد میگه مادامی که پشت خانوادتی اوضاع همینه انتظار داره فحش میده سکوت کنم اونم جلو بچه هام 

چیکار کنم دوتا بچه دارم دل جدایی ندارم 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آرومش کن 

اگر قصد جدایی ندارید 

پس کاری نکن ک بدتر شه و بیشتر توهین کنه 

هم خودت هم بچه ها اذیت میشید 

سعی کن آرومش کنی و از راهی گ میدونی نرم‌میشه وارد شی

اگر درست نشد اونموقع فکر دیگه ای کن

.....

تو هم به خانواده اش بی احترامی کن تا بفهمه چه مزه ای دارع

منم اینکار میکنم هرچند به پای خودش نمی رسم ولی بچه هام این وسط موندن توی این اوضاع بد وبی تربیتی

من نمیدونم مشکل همسرتون با خانوادتون چیه یا دعوا سر چی بوده مقصر کی بوده  

اما هرچیم که شده باشه هرکی به خانوادم چپ نگاه کنه مادرشو به عزاش میشونم هر خری میخواد باشه 

منم اینکار میکنم هرچند به پای خودش نمی رسم ولی بچه هام این وسط موندن توی این اوضاع بد وبی تربیتی

کار اشتباهی میکنی 

اگر میخای متقابلا توهین کنی پس اقدام ب طلاق کنید 

اگر میخایی مشکل حل شه پس مثل دوتا آدم بالغ باهم کنار بیاید و مشکل رو حل کنید 

خانواده ات چیکار کردن ک اینقدر آتیشی شده

.....

من نمیدونم مشکل همسرتون با خانوادتون چیه یا دعوا سر چی بوده مقصر کی بوده اما هرچیم که شده باشه هرکی ...

دقیقا مشکل منم اینه یاباید سکوت کنم یاجداشم راه دیگه ای نداره یک سال ونیمه میجنگم خسته شدم 

کار اشتباهی میکنی اگر میخای متقابلا توهین کنی پس اقدام ب طلاق کنید اگر میخایی مشکل حل شه پس مثل دوتا ...

اصلا همکاری نمیکنه هزاران بار صحبت کردیم فقط نظرش اینه سکوت کنم واون فحش بده تاخالی شه

هیچی خواهرم عقد کردنی برا مهریه وشیر بها پدرمادرم وخواهرم وپدر مادر دامادمون ودامادمون با هم توافق کردن وهمسر م دعوت نکردن میگه منو حساب نکردن چرا سر من داماد بزرگتون بود ونظر میداد سر این منو نگفتین

عزیزم آرومش کن اگر قصد جدایی ندارید پس کاری نکن ک بدتر شه و بیشتر توهین کنه هم خودت هم بچه ها اذیت م ...

راهش اینه فحش بده ومن سکوت کنم صحبت کردم مشاور هم رفتیم اصلا فایده نداره

اصلا همکاری نمیکنه هزاران بار صحبت کردیم فقط نظرش اینه سکوت کنم واون فحش بده تاخالی شههیچی خواهرم عق ...

چ بچه شده 

فوش میده ب خانواده ات؟ مثلا چ فوشایی؟؟

ب خانواده ات بگو باهاش حرف بزنن 

وقتی برای شما اون یکی دامادتونم دعوت کردن خو برا اجیت هم شوهرتو دعوت میکردن چی میشد مگه 

.....

راهش اینه فحش بده ومن سکوت کنم صحبت کردم مشاور هم رفتیم اصلا فایده نداره

متاسفانه شوهرت کینه ب دل گرفته 

شاید اگر خانواده ات باهاش حرف بزنن 

شاید در اون صورت کمی آروم شه🥴🥴

.....

چ بچه شده فوش میده ب خانواده ات؟ مثلا چ فوشایی؟؟ب خانواده ات بگو باهاش حرف بزنن وقتی برای شما اون یک ...

پدر مادر بی ارزشت پدر مادر بی فرهنگت و.....

والا نمیدونستم آنقدر براش مهمه وگرنه میگگفتیم

خاستن صحبت کنن من نذاشتم آخه بی چاک و دهن گفتم یچی میگه اوضاع بدتر میشه باید بین شوهر وپدر مادرم یکی انتخاب کنم