2777
2789
عنوان

تو اتوبوس تنهام

112 بازدید | 11 پست

میخوام برم خونه مامانم اتوبوس نبود.یهو تو سایت یه اتوبوس خالی پیدا شد.بلیط خریدم فقط و من و دخترم تنهام شب ساعت ۱۰ میرسم.ترسیدم واقعیتش😥 هنوز تو ترمینالیم.چیکار کنم بیام پایین؟

فکر کن یه اتوبوس ماله خودت تنهایی باشه!!

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اتوبوس خالی میره؟  فک نکنم

مقصدت کجاست؟ 

نه ثروت تا کنون زاییده مردی☆نه قصر و کاخ درمان کرده دردی☆برو انسانیت را مشتری باش ☆قضاوت میشوی با آنچه کردی~من مهربونم ولی عصبی🥺🥹😡

مگه میشه اتوبوس خالی اتوبوسای شهر ما بدون تکمیل ظرفیت حرکت نمیکنن یا نهایت نصف رو ب پری

این اتفاقی اومد نمیدونم رانندش یه چیز گفت تو مایه های اینکه واسه تعمیرات یا نمیدونم چی نگه داشتیم 

نه اتفاقی خالی پیدا شده.واسه تعمیرات اینجا نگه داشته بودن

شاید پر شد اگه دیدی چند نفر دیگه هم اومدن توهم برو اگرنه سوار نشو اتفاقی هم نیفته خودت تا برسی به مقصد سکته زدی