2777
2789
عنوان

وای دلم خیلی گرفته

77 بازدید | 5 پست

دم عیدی دلم خیلی گرفته.

شوهرم از اول ازدواجم تا الان که یه بچه ۸ساله  داریم نتونسته ازنظر مالی پیشرفت کنه. همش دوروز سرکار بود ۵روز بیکار. تلاش نمیکنه ولی خیلی ادعاش میشه.

خودم مجبورم سرکار برم ولی حقوقم اینقدری پس انداز نمیشه.  جبران کم کاری های شوهرم میشه پول لباس و مایحتاج خودم و بچه و این چیزها.

میگم ازش جدا شم بچم غصه میخوره میگه من نمیتونم تحمل کنم. از طرفی جدا بشم که نمیخوام یه ناپدری بیلد بالاسر بچم با این همه اتفاقات که آدم میشنوه.

آدم حسودی نیستم هرکسی به جایی میرسه داره تلاش میکنه ولی دلم برای خودم و بچم میسوزه با این همه تلاشی که میکنم نمیتونم به گرد پای دوروبری هام برسم. همیشه میخوره توی ذوق من. خسته ام از تلاش کردن و نرسیدن. گیرکردم نمیدونم چیکار کنم. از این زندگی باید بیام بیرون حالم خوب نیست ولی بچم ضربه میخوره نمیخوام فرزند طلاق بشه توی زندگی و روحیه اش قطعا تاثیر میذاره. خدایا چه کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخای واسه پول جدا بشی؟ ینی شوهرتو دوس نداری؟

فقط پول نیست... دوروبری های من خیلی تلاش میکنن مثلا دو سه تا شیفت حتی روزهای تعطیل ولی گفتم که شوهرم حتی کار عادی هم نمیکنه. بعد اونا پیشرفت میکنن این منو مجبور میکنه رابطمون رو قطع کنیم میگه از کجا آوردن توی این گرونی نمیشه چیزی خرید حتی اگه شبانه‌روز کار کرد.

الان یکی از اعضای خانواده ام داره خونه می‌خره چندروز پیش بامن دعوای حسابی کرد حتما پدرت داره براش می‌خره. هرچی میگم پدر من نداره که کمک کنه قسم میخورم قبول نمیکنه میگه نه پدرت کمک کرده باید به تو هم بده.

وقتی کسی پیشرفت میکنه من غصم میگیره که زندگی من سیاه میشه. 

اصلا تا الان یه مسافرت نرفتیم.  یه هدیه یا تبریک تولد و روز زن نداشتم. یه دست لباس برام نخریده. برای بچه ۱۰ بار من بخرم یه بار شاید بخره. 

به خانواده ام احترام نمیذاره.  من دلم به چی زندگی خوش باشه

علاقه ای داری به شوهرت؟

خیلی وقته دیگه نه تنها دوسش ندارم. بلکه ازش بدم میاد.

مجبوری باهاش سرمیکنم‌

نه محبت بلده . نه از نظر مالی تامین میکنه. هرجا اگر مراسمی بود جشن بود یا عزا بود، مهمانی یا دورهمی بود بامن نمیاد منم سختمه تنها.همه با خانواده.  چرا وقتی متاهل هستم تنها باید برم.