2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به طرفت داره

اون براچی اومده جلو؟

رابطه عاطفی اگه طرف خود واقعیشو نشونت نده که اکثر پسرا همینطورن تو رابطه میتونه خیلی گرون برات تموم شه

ببخشید اینو میگما ولی خودم پسرم و زیاد دیدم که میگم

پسره پشت سر دوست دخترش چه چیزها که نمیگه

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

بستگی به طرفت دارهاون براچی اومده جلو؟رابطه عاطفی اگه طرف خود واقعیشو نشونت نده که اکثر پسرا همینطور ...

آره همه اینا درست

ولی منظورم این بود سنم کم نیست برا رابطه ؟

آره همه اینا درستولی منظورم این بود سنم کم نیست برا رابطه ؟

سن ملاک نیست که خانم،شخصیت طرف ملاکه

خودم رفیق دارم با 22 سال سنش به اندازه یه مرد 30 40 ساله شعور و شخصیت داره 

کسی رو هم میشناسم با 30 سال سن فقط فکرش ببخشید معذرت میخوام کمر به پایینه و نگاهش به زن کالاست نه انسان

کلا رابطه عاطفی جلو عقل رو میگیره و وقتی خیلی وابسته طرف میشید عیب های بزرگشو نمیبینید

مخصوصا گفتم خیلی از پسرا تو رابطه شخصیت واقعی رو نشون نمیدن اما بعد رسیدن به خواستشون دختر متوجه میشه چه کلاهی سرش رفته

به همین دلیل رابطه عاطفی جدای از ازدواج ضررش برا دختر خیلیه

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

سن ملاک نیست که خانم،شخصیت طرف ملاکهخودم رفیق دارم با 22 سال سنش به اندازه یه مرد 30 40 ساله شعور و ...

بله درست میگید

من خودم آدم احساسی ام بیشتر بخاطر همین گفتم