2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐خیلی عادی

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

کلاً تا به حال توی فامیل جشن تعیین جنسیت نداشتیم

ولی به نظر من باحاله

مثلاً کاپ کیک سفارش بده، لای کاپ کیک خامه‌ی صورتی یا آبی بزنن

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بنظرت بادبادک خز شده ?

بادکنک منظورته؟!😅

نه، چرا خز شده باشه

باحاله

ولی خودتونم ندونید بچه چیه، به دکتر بگید بنویسه روی کاغذ، کاغذ رو بدید به یکی که واستون بادکنک بگیره

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بادکنک منظورته؟!😅نه، چرا خز شده باشهباحالهولی خودتونم ندونید بچه چیه، به دکتر بگید بنویسه روی کاغذ، ...

اره بادکنک اای خدا ?😅

با خداباش پادشاهی کن
بادکنک منظورته؟!😅نه، چرا خز شده باشهباحالهولی خودتونم ندونید بچه چیه، به دکتر بگید بنویسه روی کاغذ، ...

بنظرت بادکنک جالب تره

یا کیک با رنگ مورد نظر

با خداباش پادشاهی کن
چطوری بگو

رفتم شهر خودمون

رفتم سونو،گوشی دادم دکتر گفتم جنسیت به این مخاطب برام پیامک کن و پاکش کن میخام جشن بگیرم

مهمون دعوت کردم(شیرینی شربت ساندویچ کالباس،باند موزیک هم بود)

تو حیاط صندلی چیدیم و میز،یه دکور پایین جنسیتم گرفتیم

دوتا بادکنک مشکی داخلش رنگ جنسیت،،از تراس طبقه بالا ترکوندن رو سرمون