2777
2789

موهای خواهرم رنگ کرده خیلی خشک شدن فکر میکنم ارایشگر از رنگ خوبی استفاده نکرده واسش.

ممنون میشم واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارایشگرم فقط ولانسی و آنیکا استفاده کنه .ریا نباشه صحت میزنم نرم کننده برای موهای رنگ شده راضیم خیلیم از اونایی ک ۱۰۰ تومن پولشه بهتره

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
من ارایشگرم فقط ولانسی و آنیکا استفاده کنه .ریا نباشه صحت میزنم نرم کننده برای موهای رنگ شده راضیم خ ...

میشه عکس همین صحت رو بزارین ببینم

میشه عکس همین صحت رو بزارین ببینم

وای باور میکنی دیروز تموم شد انداختم سفیده کوچیکه همه فروشگاه هم دارن 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
من سان سیلک نارنجی میزنم خیلی خوبه نیازی هم به نرم کننده نداره.با نرم کننده موها میرزه

قیمتش رو ممنون میشم بگید