2777
2789
عنوان

شامپو بنفش

412 بازدید | 15 پست

سلام خانوما خوب هستین، من تازه چند روز قبل موهام رو دکلره کردم و با وجود اینکه با شامپو فری سولفات شستم کل رنگ از رو موهام پریده یکم تن زرد و نارنجی گرفته، شامپو بنفش بگیرم بزنم تاثیر داره یا نه؟! تجربه ای دارین برای برطرف کردن اش؟ 

💙آمیتیس💙گل سرخ من

کلا همینه رنگ فانتزی سریع میره

شامپو رنگ بگیری خوبه ولی بازم ماندگاریش کمه هردفعه باید تمدید کنی تقریبا

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی رنگساژ میذاری بهتره سه روز حموم نری تا رنگت تثبیت بشه

شامپو بنفش هم مو و پوست سر و بشدت خشک میکنه و کم باید استفاده بشه دو هفته یکبار

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

کلا همینه رنگ فانتزی سریع میرهشامپو رنگ بگیری خوبه ولی بازم ماندگاریش کمه هردفعه باید تمدید کنی تقری ...

گلم شما مارک خاصی استفاده کردی؟ اگه میشه اسمش رو میگی

💙آمیتیس💙گل سرخ من
ماسک موش حیلی عاالیه

دقیقا ماسک موی بنفش خیلی خوبه اگه پیدا کنید

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

گلم شما مارک خاصی استفاده کردی؟ اگه میشه اسمش رو میگی

تونیکا بود خیلی خوبه

مارال هم خوبه

یکی دیگه هست لیدی استار اگه اشتباه نکنم اون زیاد ماندگاری خوبی نداره هرچند خوشرنگه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

وقتی رنگساژ میذاری بهتره سه روز حموم نری تا رنگت تثبیت بشهشامپو بنفش هم مو و پوست سر و بشدت خشک میکن ...

عزیزم روز چهارم هست رفتم حمام، خیلی تو ذوقم خورد، حداقل انتظار نداشتم با همون شست و شوی اول پاک بشه، نمیدونم چیکار کنم، مشکلی نیست فعلا در حد عید جوابم رو بده هم کافیه، میشه اگه مارکی استفاده کردین و راضی بودین بگین بخرم

💙آمیتیس💙گل سرخ من