سلام خانوما خوب هستین، من تازه چند روز قبل موهام رو دکلره کردم و با وجود اینکه با شامپو فری سولفات شستم کل رنگ از رو موهام پریده یکم تن زرد و نارنجی گرفته، شامپو بنفش بگیرم بزنم تاثیر داره یا نه؟! تجربه ای دارین برای برطرف کردن اش؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی رنگساژ میذاری بهتره سه روز حموم نری تا رنگت تثبیت بشه
شامپو بنفش هم مو و پوست سر و بشدت خشک میکنه و کم باید استفاده بشه دو هفته یکبار
فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
وقتی رنگساژ میذاری بهتره سه روز حموم نری تا رنگت تثبیت بشهشامپو بنفش هم مو و پوست سر و بشدت خشک میکن ...
عزیزم روز چهارم هست رفتم حمام، خیلی تو ذوقم خورد، حداقل انتظار نداشتم با همون شست و شوی اول پاک بشه، نمیدونم چیکار کنم، مشکلی نیست فعلا در حد عید جوابم رو بده هم کافیه، میشه اگه مارکی استفاده کردین و راضی بودین بگین بخرم