سلام خانوما خوب هستین، من تازه چند روز قبل موهام رو دکلره کردم و با وجود اینکه با شامپو فری سولفات شستم کل رنگ از رو موهام پریده یکم تن زرد و نارنجی گرفته، شامپو بنفش بگیرم بزنم تاثیر داره یا نه؟! تجربه ای دارین برای برطرف کردن اش؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی رنگساژ میذاری بهتره سه روز حموم نری تا رنگت تثبیت بشه
شامپو بنفش هم مو و پوست سر و بشدت خشک میکنه و کم باید استفاده بشه دو هفته یکبار
فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
وقتی رنگساژ میذاری بهتره سه روز حموم نری تا رنگت تثبیت بشهشامپو بنفش هم مو و پوست سر و بشدت خشک میکن ...
عزیزم روز چهارم هست رفتم حمام، خیلی تو ذوقم خورد، حداقل انتظار نداشتم با همون شست و شوی اول پاک بشه، نمیدونم چیکار کنم، مشکلی نیست فعلا در حد عید جوابم رو بده هم کافیه، میشه اگه مارکی استفاده کردین و راضی بودین بگین بخرم