2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو کاشت مژه 🥺🥺😫 دوبار انجام دادم سه ماهه درگیر خشکی چشم و عفونتم

وای نگوو...من مژه هام خیلی کم و بی حالته از بس ریمل زدم نصفش ریخته دیگ نمیشه ریمل زد ..گفتن لیفت و کاشت اصلا خوب نیست اکستنشن کن

وای اصلا بلد نیستن من هر جا رفتم داغونم کردن بهترین راهش اینه که خودت با چسب مژه بچسبونی

یدونه مژه مصنوعی گرفتم اصلا بلد نیستم بچسبونمش😂💔..ریزش نمیاره مژه مصنوعی بزارم خودم..ماهی یکی دوبار؟

وای نگوو...من مژه هام خیلی کم و بی حالته از بس ریمل زدم نصفش ریخته دیگ نمیشه ریمل زد ..گفتن لیفت و ک ...

نه بابا ، من مژه های مشکی و پر داشتم فقط بلند نبودن ، دوبار انجام دادم اکستنشن ، بخدا سه ماهه اونایی که کنده شد جاش درنیومده ، بعد همه ش احساس میکردم یه چیزی تو چشممه رفتم دکتر گفت خشکی چشم گرفتی و این باعث عفونت هم شده. هر روز قطره و پماد میزنم ولی خوب نمیشه 

نه بابا ، من مژه های مشکی و پر داشتم فقط بلند نبودن ، دوبار انجام دادم اکستنشن ، بخدا سه ماهه اونایی ...

دکتر گفت اصلا هیچ نوع خط چشمی فعلا استفاده نکن حتی پشت پلک ، سایه نزن ، سرمه نزن 

نه بابا ، من مژه های مشکی و پر داشتم فقط بلند نبودن ، دوبار انجام دادم اکستنشن ، بخدا سه ماهه اونایی ...

وای..انشالله زود خوب شی عزیزدلمم..انقد قیافمونو دستکاری میکنیم که اخرش یه کار دست خودمون بدیم😕💔