2777
2789
عنوان

نامزدم دیگه بهم زنگ نزد

233 بازدید | 21 پست

بچه ها منو نامزدم پنجشنبه رفتیم خرید ،جمعه ازهم بیخبر بودیم شنبه زنگ زد گفت ک زنگ زدم حالتو بپرسم و خونه ام تو خونه تکونی کمک میکنم بعدهم یک شنبه و دوشنبه من زنگ زدم گفت دیگه ۱۲ ونیم میام خونه خونرو تمیز میکنم و خدافظی کردیم دیگه زنگ نزده بهم ،بنظرتون مشکوکه؟؟واکنش من چی باشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بهتره یه تایم هایی رو برای هم مشخص کنید برای تماس گرفتن و حرف زدن و بیرون رفتن و این چیزا....دیگه در گیر این موضوعات نمیشید.

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

اول بگو نامزد یعنی چیعقد رل دوست

دقیقا 

دیگه ی جوری شده پسره ب دختره نگاه کنه میگن نانزد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

امروز زنگ نزده فقط.حتما کار داره.ولی جالبه خونه تکونی کمک میکن فردا روز اگر کمک‌زنشون بکنن مادره میگه بچم دست به سیاه سفید نمیزد زن ذلیل شده😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خب زنگ زدن واجب نیست هر روز 

ولی خب حداقل باید پیام بده

نمیگم چت کنید 

پیامی که حال همو بپرسید 

اگه نمی‌دید خیلی عجیبه 

باید بیش تر از حال هم خبر داشته باشید

روزی چند تا پیام در حد چطوری 

یا کجایی