2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کنم چاق بشم ؟ چرا چاق نمیشم؟می‌دونم بی ربط به موضوعاتی بود که گفتی ولی اگه میدونی لطفا جواب بده

سلام بدن شما سودایی هست باید ازسودا پاکسازی، کنید تا چاق بشید همونطورکه بلغمی ها تا پاکسازی نکنن لاغر نمیشن

مشکل خلط پشت گلو که فکر میکنم خودش باعث خورپف شده و هر دو از سردی میاد درمان فوریش چیه

چای سبز زوفا بخور اگه میخای ریشه کن کنی یک دوره پنجاه روزه باید پاکسازی کنی خاستی بگو شماره استاداینکار رو بهت بدم

من فکر میکردم صفراوی مزاجم خب چکار کنم از سودا پاکسازی کنم ؟

باید یک دوره درمان بگیری توسط یک متخصص روزانه حداقل چهار نوع دمنوش ویک روغن باید استفاده کنی ضمنا چرب کردن کف پا باروغن زیتون وسپس ده دقیقه هرشب سنگ پا کشیدن سودا رو دفع میکنه اما کافی نیست

مشکل خلط پشت گلو که فکر میکنم خودش باعث خورپف شده و هر دو از سردی میاد درمان فوریش چیه

سلام عزیزم خلط پشت گلو نیاز به دوماه درمان داره که کلا ریشه کن بشه اگه درمان تخصصی میخاید باید تماس بگیرید ومشاوره مزاج بشید