2777
2789
عنوان

40 تومن دیه باید بده

94 بازدید | 6 پست

یکی از آشنایان نزدیک تو محل کار سر اینکه یه نفر شروع کرده بی خودی بهش بی غیرت بی ناموس گفتن مشت میزنه تو دماغ از سه جا می شکنه اینم چون همکار بوده خودش فوش داده میگه که شکایت نمیکنم خرج بیمارستان منو بده این طرفم قبول میکنه میرن یه بیمارستان دولتی مریض ویزیت میشه نمیدونم به چه بهانه ای میگه دکتر گفته برو بیمارستان ی که بیمه نداشته باشی میشه خصوصی دم عید اوضاع خرابه خب میره اونجا نوبت میزنه واسه عمل صبح عمل میگه نشد برو فردا شب بیا فردا شب میره دکتره میگه اینجا خونریزی بند نمیاد تو بیمارستان بیا تو مطبم عمل کنم 40 تومن به نظرتون حرف پزشک منطقیه با این شرایط که بیمارستان خصوصی میتونیم شکایت کنیم از پزشک پیش رئیس بیمارستان 

کسی چیزی میدونه بگه براش آیت کرسی میخونم خواهش میکنم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواست کتک نزنه ..

اون که هست ولی تقصیر دو نفر بوده بعد این قضیه فقط به کشی که زده ختم نمیشه به خانواده اونم هم مربوطه یعنی زنش باید از همه ی ذوق ی که واسه پولی که بدست میاوردن بزنه آین از این بعد وقتی توافق کردن برای چی توی بیمارستان دولتی عمل نمیکنه

کتک زده ۴۰ تومنم میخواد نده بده بره دیگه

اخه فقط خودش نیست زن بچه اش 40 تومن بده چی میشن دم عید آخه این چهل تومن دوماه با روز شب کار کردن بدست آورده زور داره اونم خودش کرم ریخته