2777
2789
عنوان

بچه ها اعصابم خورده

141 بازدید | 22 پست

سلام خوبین ... از اول که عروس این خونواده شدم دیدم بین شوهرم و خواهر شوهرم زمین تا آسمون فرق میذارن ... از دانشگاه و گوشی و لباس گرفته تا بهترین جهیزیه .. واسه شوهرم یه قدم کوچیک بر نداشتن حتی یه پتو ندادن ... امشب خونه خواهر شوهرم شام دعوت بودیم پدر شوهرم اینا هم بودن موقع برگشتن پدر شوهرم گفت قانونی دراومده که ارث دختر و پسر یکیه ... منم با تعجب گفتم نه انگاری رد شده پاشو کرده بود تو کفش که یکیه بین دختر و پسر مگه چه فرقه حتی مادر شوهرمم گفت فکر نکنم همچین چیزی باشه هرچی منتظر بودم شوهرم حرفی بزنه هیچی نگفت منم جوابش دادم شما مساوی بده نیست تا حالا بین دختر و پسرت فرقی نذاشتی اینم مساوی بده یهو دیدم سرشو انداخت پایین 😑نمیخواستم جواب بدما از بس دیدم شوهرم هیچی نمیگه لجم گرفت ازش الانم به شوهرم گفتم چرا هیچی نگفتی میگه برو میخوام بخوابم ... اگه حرفی بزنه ها اونا هم این چیزا رو نمیگن مقصر خودشه 😐😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید حرفی میزدی

اخه بی مقدمه داشتیم بر می گشتیم یهو این حرفو زد من فکرشو خوندم اما شوهر ساده من هیچی نگفت من که میدونم راضی نیستن به شوهرم چیزی بدن تعجب کردم ک یهو اینو گفت

مردا مقصرن ولی الان خانواده شوهرت فکر میکنن رو ارث و میراث چشم داری و منتظر مرگشون

اخه ارثی ندارن خونواده من ۱۰۰ تا شونو میخرن آزاد می کنن یه خونه مسکن مهر دارن 😂😂😂چیزی ندارن که 

اخه بی مقدمه داشتیم بر می گشتیم یهو این حرفو زد من فکرشو خوندم اما شوهر ساده من هیچی نگفت من که میدو ...

بذار بگه مهم قانونه من جای شما بودم میگفتم عه چه جالب نشنیده بودم و...

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
بذار بگه مهم قانونه من جای شما بودم میگفتم عه چه جالب نشنیده بودم و...

من یه روز پدر شوهرمو صدا زدم بهش گفتم چرا کمک به پسرت نکردی بهش گفتم نباید تا این حد تنهاش میذاشتی همه حرفامو بهش زده بودم الانم ک از خونه دخترش اومدیم فکرشو خوندم ک چرا بی مقدمه اینو گفت من ناراحتیم از اینه ک چرا راضی نیستن حتی ۱۰۰۰ تومن از خودشون به بچشون برسه

شوهر من۱۰ سال پیش بدهی داشته ۲تا از خوهراش طلا فروختن براش اینم۲۰۰ متر زمین داشته گفته برای شما اینا از اون موقع دست نزدن همینجوری مونده ب اسم شوهرمم هست الان کلی پولشه ما حتی خودمون خونه و ماشین نداریم مستاجریم و یه موتور داغون داریم،زبون نداره بگه بفروشیم حداقل شما دوتا ماشین بخرین منم ۱۰۰ملیونشو بردارم باز ازهیچی که بهتره،

بعد آقا از بابای من توقع داره وام بگیره برامون ما ماشین بخریم و پول پیش خونه بدیم

مردا اول برای خانواده خودشون دل میسوزونن بعد برای زنشون یادت باشه

من یه روز پدر شوهرمو صدا زدم بهش گفتم چرا کمک به پسرت نکردی بهش گفتم نباید تا این حد تنهاش میذاشتی ه ...

خیلی ها اینجوری ان دیگه کاریش نمیشه کرد....حالا مثل ما ازمون نگیرن نمیخواد بهمون بدن....تازه احترامشون هم ازینجا تا اسمونه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
شوهر من۱۰ سال پیش بدهی داشته ۲تا از خوهراش طلا فروختن براش اینم۲۰۰ متر زمین داشته گفته برای شما اینا ...

بابای من برا شوهرم خونه خرید خونوادش هیچ کاری نکردن الانم ک امشب باباش بی مقدمه اینو گفت شاید بعضی ها بگن نباید حرف میزدم ها اما اگه نمی گفتم سر دلم میموند اخه این همه فرق بین دو تا بچه چه جوری میخوان جواب پس بدن 

خیلی ها اینجوری ان دیگه کاریش نمیشه کرد....حالا مثل ما ازمون نگیرن نمیخواد بهمون بدن....تازه احترامش ...

چی بگم شوهرم خودش مقصره الانم همینو گفتم بهش گفتم لالیحقته این حرفارو بشنوی چکن جواب نمیدی من ک واگذارشون کردم به خدا

من یه روز پدر شوهرمو صدا زدم بهش گفتم چرا کمک به پسرت نکردی بهش گفتم نباید تا این حد تنهاش میذاشتی ه ...

پدرشوهرم فوت کرده مادرشوهر منم همینه هرچی شوهر من ماهانه بهش خرجی میده دختراش باداماداش میرن اونجا ماشین دارن هرماه میرن میریزه توشکم اونا تازه موقع برگشت صندوقشونم پرمیکنه،حالا ماسالی ۵ روز عیدا میریم اندازه ۱ ماهم خوردوخوراک میگیریم آخرم به داماد بیشتر احترام میزارن منه عروسم پشمم دیگه

غصه نخور خانواده شوهر همینه

دخترشون عزیز تره 

اخه بدبختی اینه از خانواده خودمونم شانس نیاوردیم اونام پسر دوستن