2777
2789
عنوان

از استرس خوابم نمیبره صبح جراحی دارم بیایید روحیه بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست
الهی عزیزم حیف دورم ازت وگرنه می اومدم . می دونم پدر من هم دقیقا همین کار رو با مادرم کرد .‌البته با ...

قربونت برم 

بخدا همه چی همراهی تیست دو تا کلام خوب هم انرژی میده به ادم 

شوهرم سر سفره به مادزش گفت فردا عمل داره اصلا لام تا کام دهن باز نکردن بپرسن چه عملی 

بچه ات جی میشه کجا میبری 

اخر خود خنکم به خواهرشوهرم کفتم بگو خب دهنت رو ببند وقتی نمیپرسن

خاک بر سرم

قربونت برم بخدا همه چی همراهی تیست دو تا کلام خوب هم انرژی میده به ادم شوهرم سر سفره به مادزش گفت فر ...

عزیز دلم

عجب ببخشید من اینطور رفتار ها و اینطور آدم ها خیلی دیدم .‌

تا وقتی خودشون کارشون گیره از در بندازی بیرون از پنجره سر و کله شون پیدا میشه ولی خدا نکنه که خودت کاری داشته باشی وای که چه آسمون و ریسمانی ی بافن به هم . 

ذهنتو آروم کن عزیزم فردا عملت به بهترین شکل انجام میشه حتما . اونجا هم به پرستار ها بگی هواتو دارند ‌. ولی دیگه خوبیش اینکه یه چیز خوبی آدم یاد میگیره برای هرکسی به اندازه خودش قدمی بر داره . اون ها یه قدم برداشتن شما هم یه قدم بردار ‌. مریضی و عمل برای مادر شوهر هم هست . اون موقع شما تلافی کن .

دم عید هم هست ذهنتو آروم کم انشاالله بهترین ها برات اتفاق می افته توی سال جدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلمعجب ببخشید من اینطور رفتار ها و اینطور آدم ها خیلی دیدم .‌تا وقتی خودشون کارشون گیره از در ب ...

مرسی مهربون❤️

خدا به اندازه دلت بهت بده 

خیلی خوش برخورد و خوش طینتی 

توکل بر خدا 

ایشالا که خیره

مرسی مهربون❤️خدا به اندازه دلت بهت بده خیلی خوش برخورد و خوش طینتی توکل بر خدا ایشالا که خیره

عزیز دلمی 

قشنگم آدم سر صحبتش با هر کسی باز نمیشه ، مهربونی و خوبی از خودته گلم .‌

انشاالله همیشه سلامت باشی . منم برات دعا می کنم . حالت خوب شد دوست داشتی تگم کن بهم بگو عزیزم . 

باور کن به اندازه همون روزی که مادرم رو بردم بیمارستان دلواپست شدم . انشاالله که بهترین ها اتفاق می افته برات عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سخت از چه لحاظ؟؟علائم داشت ؟؟؟؟

درد داشت باید یکی تا دوهفته مراقبت باشه کلا باید پا نشی تا چن ماه بعدم یسری کارا ممنوعه  فک کنم عفونتو بی اختیاری ادرار اینارو داشت زیاد سوال نپرسیدم ازش ولی میدونم سخت گذشت بهش 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عزیزم عملت انجام شد ؟ حالت خوب هست ?

سلام عزیزم خوبی 

ببخشید خواب بودم الان بیدار شدم 

الحمدالله 

درد دارم هنوز صبح ساعت نه عمل شدم تا ده و ربع طول کشید تا دوزاده و اینطورا ریکاوری بودم الان بخشم

عزیزم عملت انجام شد ؟ حالت خوب هست ?

الانم استرس دارم خدا کنه شکمم تا صبح کار کنه مرخص شم

وگرنه باید بمونم 

نمیدونم چی بخورم تا دفع داشته باشم 

سوند دارم و اصلا نمیتونم بشینم بس اذیتم

سلام عزیزم خوبی ببخشید خواب بودم الان بیدار شدم الحمدالله درد دارم هنوز صبح ساعت نه عمل شدم تا ده و ...

الهی صد هزار مرتبه شکر گلم 

خدا روشکر الان ترخیص شدی عزیزم‌؟ 

ای کاش دیشب پیامت رو زودتر میدیدم می گفتی برات پمپ درد بزارن . رفتی خونه هم سعی کن زیاد فعالیت فیزیکی نداشته باشی . وغذاهایی بخور که یبوست نیارن چون دردت بیشتر میشه عزیزم . بهتر شدی بهم بگو گلم . انشاالله دردت به زودی بر طرف میشه در عوض راحت میشی .

کلی دیگه چیز سنگین بلند نکن ، شکمت رو گرم نگه دار ، زیاد سر پا نمون ، مادر من هم این موارد رو رعایت می کرد. 

الهی صد هزار مرتبه شکر گلم خدا روشکر الان ترخیص شدی عزیزم‌؟ ای کاش دیشب پیامت رو زودتر میدیدم می گفت ...

سلام عزیزم 

شما خوبی 

دست شما درد نکنه 

ممنونم بابت احوال پرسی 

والا اصلا نمیشینم

سر پا ولی خب مجبورم دیگه هی بلند شم