2777
2789

درسته این تاپیک برا من نیس چون من فقط ی دختر دارم

ولی همینم منو سرویس کرده 🥲

امیدوارم لاقل بچه بعدیم یکممم ارومتر باشه

تو یکسال موهام سفید شد از گریه هاش و اذیت هاش

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبابا من فکر میکردم پسر اینقد سخته ....

منم فکر میکردم دختر ارومتره البته بستگی ب بچش داره

مثلا دختر جاریم همسن دخترم اون خیلیی ارومه

ولی امان از دخترم البته ب دوران بارداری هم برمیگرده من افسردگی شدید داشتم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

پسرم خیلی پر جنب و جوشه . دخترم هم هست ولی اگه تنها باشه زیاد جنب و جوش نمیکنه.  پسرم وابسته هست دخترم سعی میکنه مستقل باشه . دخترم خیلی با احساسات هست زیاد بغل و بوس دوست داره ولی پسرم در حد دخترم نیست .

دخترم عاشق آشپزی و پرستاری و... هست 

پسرم عشق ماشینه

من با هردوشون کیف میکنم هر کدوم شیرینی خودشونو دارن 

منم فکر میکردم دختر ارومتره البته بستگی ب بچش دارهمثلا دختر جاریم همسن دخترم اون خیلیی ارومهولی امان ...

وای من بیس چاری باید بد پسرم بازی کنم .... شوهرم درونگرا و ارومه اصلا با بچه بازی نمیکنه کلا همه کاراش بامنه حتی کشتی گرفتن و  مبارزه و اینا

پسرم خیلی پر جنب و جوشه . دخترم هم هست ولی اگه تنها باشه زیاد جنب و جوش نمیکنه. پسرم وابسته هست دخت ...

فاصله سنیشون چقدره

کدوم بزرگتره

حالا شاید برای همه اینجور نباشه و شخصیت بچه ها و خانواده ها متفاوت باشه، ولی من دو تا خواهرهام یه دختر و یه پسر دارن، پسر باوجودیکه اکتیوتر و پر جنب و جوش تر هست ولی اگر با این اخلاقش اکی باشی صاف و ساده تر هم هست و بزرگ کردنش راحت تره، دختر یه مقدار لوس تره و حساس تر و اینکه همه چیز رو برای خودش بخواد و بیشتر حسادت می‌کنه و اگر لجباز باشه کنار اومدن باهاش سخت تره 

ولی در کل صبر و حوصله پدر و مادر و دوست و رفیق بودن با بچه باعث میشه با هر دو جنس کیف کنی و رابطه مثبتی با بچه هات داشته باشی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
وای من بیس چاری باید بد پسرم بازی کنم .... شوهرم درونگرا و ارومه اصلا با بچه بازی نمیکنه کلا همه کار ...

عزیزم بس کار تو سخت تره

ولی درعوض با تو رفیق تر میشه پسرت

چون پسرا هم مامانی ان شدید