پسرم خیلی پر جنب و جوشه . دخترم هم هست ولی اگه تنها باشه زیاد جنب و جوش نمیکنه. پسرم وابسته هست دخترم سعی میکنه مستقل باشه . دخترم خیلی با احساسات هست زیاد بغل و بوس دوست داره ولی پسرم در حد دخترم نیست .
دخترم عاشق آشپزی و پرستاری و... هست
پسرم عشق ماشینه
من با هردوشون کیف میکنم هر کدوم شیرینی خودشونو دارن
حالا شاید برای همه اینجور نباشه و شخصیت بچه ها و خانواده ها متفاوت باشه، ولی من دو تا خواهرهام یه دختر و یه پسر دارن، پسر باوجودیکه اکتیوتر و پر جنب و جوش تر هست ولی اگر با این اخلاقش اکی باشی صاف و ساده تر هم هست و بزرگ کردنش راحت تره، دختر یه مقدار لوس تره و حساس تر و اینکه همه چیز رو برای خودش بخواد و بیشتر حسادت میکنه و اگر لجباز باشه کنار اومدن باهاش سخت تره
ولی در کل صبر و حوصله پدر و مادر و دوست و رفیق بودن با بچه باعث میشه با هر دو جنس کیف کنی و رابطه مثبتی با بچه هات داشته باشی
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.