2777
2789
عنوان

خشکسالی و مصرف زیاد آب

297 بازدید | 28 پست

خانما تورو خداااا جون عزیزاتون جون بچه هاتون از آب درست استفاده کنید!!!! به خدا آب نیست تو سد ها آب نیست 

حیاط و بالکن رو با شلنگ نشورین!!!

موقع مسواک زدن وضو گرفتن صورت شستن آب رو تا ته باز نزارید!!

فرش نشوریددد بدین قالیشویی

ماشین نشورید سر جد و آبادتون

به خدا آب نیست

به پیغمبر آب نیست 

به اونچه که میپرسید آب نداریم تابستون بدبخت میشیمااا بیاید به هم و به خودمون رحم کنیم

از این بی فرهنگی ها هم دیدیم تذکر بدیم

اب هس 

اگه مهاجما بذارن

آبمونو میخورن عوضیا

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا ساختمون رو به رویی ما تو این بی ابی روزی دوبار کل پارکینگ میشوره میرهههه تا وسط کوچه به کجا میشه گزارش داد؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

در اینکه مصرف گاز و آب و برق ما مردم ایران بیش از حد هر کشوریه شکی نیست و اصراف خیلی زیاده ولی هرسال زمستون سدها کم آبن و با بارش های سیلابی بهار و آب شدن برف کوه ها اوضاع سدها بهتر میشه . پس ما هم باید درست مصرف کنیم و انقدر استرس نگیریم

من خودم هم رعایت میکنم و هم توصیه میکنم.ولی ایجور جوش نیار جانم.مصرف خانگی دو درصد .مصرف صنعت و کشاورزی تا درست نشه وضع همینه.مصرف یک روز اب ذوب اهن اصفهان برابر با یکماه یزده .این یه نمونه خیلی جزئیه.پس انقد عداب وجدان ندید به مردم.توصیتونو ملایم تر بگید 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اقا ساختمون رو به رویی ما تو این بی ابی روزی دوبار کل پارکینگ میشوره میرهههه تا وسط کوچه به کجا میشه ...

وااای دلم میخواد بی فرهنگ های بیشعورو مث سگ بگیرم بزنمم