2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید حالم خیلی بده

54 بازدید | 6 پست

اون یکی کاربریم رو یادم رفته و پاک شده با این اومدم

راستش من یه مدتی با یکی بودم هر دو خیلی همو دوس داشتیم ولی بخاطر نبودن تفاهم جدا شدیم 

الان اون رفته بعد من با یکی دیگه تو رابطه و جدا شده اومده دلیل جداییش و چقدر دوسش داشت و بخاطر سرطان دختره جدا شدن رو تعریف می‌کنه🙂💔منم خیلی ناراحتم دارم گریه میکنم نمی‌دونم چیکار کنم این همه مدت منتظرش بودم ولی اون داره جلوم از علاقش به یکی دیگه میگه

بنظرتون چجوری همه چیو از یادم ببرم متنفرم از خودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا که جدا شدین چرا باهاش حرف میزنی و خودتو اذیت میکنی عزیزماینطوری فراموش کردنش سخت میشه براتاما ا ...

همش تقصیر من بود خیلی خودمو مقصر میدونم اون بهم گفت دیگه نمی‌خواد وارد رابطه بشه و رابطه ماهم درست نمیشه 

من بیشتر ضربه خوردم اصلا حالم خوب نیست حس میکنم یه چیزو باختم اون اومد پیام داد.... البته من تولدشو تبریک گفته بودم اومده بود می‌گفت ببخشید ندیدم و فلان 

عزیزم ببین اگه میشه و همو دوست دارین یه فرصت به همدیگه بدین حالا که یه مدت جدا شدین بیشتر قدر همو میدونین...

اما اگه میدونی نمیشه بهتره کلا باهاش قطع رابطه کنی و برای خودت ارزش قائل بشی و به فرد دیگه فرصت بدی...

مطمئن باش اگه یه مرد خوب بیاد تو زندگیت و بهت آرامش و خوشبختی بده میفهمی این عشق و فلان همش کشک بوده و الکی خودتو اذیت میکردی و میگی کاش زودتر اینکارو میکردم...

☔️⛈️🌈
عزیزم ببین اگه میشه و همو دوست دارین یه فرصت به همدیگه بدین حالا که یه مدت جدا شدین بیشتر قدر همو می ...

میدونم همه اینارو ولی قبول نمیکنم متاسفانه 🙂

اونم میگه دید من به زندگی تغییر کرده....راجب دوست داشتنش و علاقش به دختره جلوی من میگه می‌دونم اونم قصدی نداره ولی من خیلی دوسش داشتم اصلا انتظار نداشتم اینجوری بشه و متاسفانه شد....قلبم در حدی تند میزنه که صداشو خودمم میشنوم خیلی وقتا از خدا هم دلخور میشم