2777
2789
عنوان

سال تحویلی بیاین مهمه ها

91 بازدید | 7 پست

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

توجه کنید لحظه سال تحویل ۱۴۰۴ مقارن شده است با شب قدر وضربت خوردن مولا امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام

حساسیت خیلی بالا هست

خدای نکرده تبریک سال نو رو بر شهادت حضرت علی علیه السلام ترجیح ندیم،احترام ایشون رو حفظ کنیم،

سعی بشه لباس نو رو شب ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام بپوشیم که روز اول عید

احترام حفظ بشه، دیدوبازدیدها رو از روز بعد شب های قدر وشهادت شروع کنیم مطمئن باشیم هیچ اتفاقی نمیفته،

شیرینی وآجیل رو از دسترس خانواده دور نگه داریم

از الان تو فامیل بگین حرمت آقا امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام برای ما خیلی مهمه ،

کلا برای مهمانی تون تاریخ تایین کنید تا سرزده اول عید نیان مهمونی، خلاصه که هر ایده ای داریم برای حفظ حرمت مولا علی علیه السلام انجام بدیم

ممکنه یه نفر رو ببینیم  نهایت بگیم صد سال به این سال ها

که تبریک نگفته باشیم❌

ممکنه بعضی ها ناراحت بشن

اما شما خوشحالی دل أهل بیت علیهم السلام مخصوصا مادر سادات براتون مهم باشه

ممکنه بعضی ها مسخره کنن که در عصر فرهنگی این چه کاری هست، بهشون بگین قرآن واهل بيت علیهم السلام دو ریسمان محکم الهی هستن تا قیامت که طبق فرموده پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم باید بهشون چنگ زنیم ومتوسل شویم تا در کنار حوض کوثر بر آن ها وارد شویم

وحتما امیرالمؤمنین علیه السلام براتون در دو دنیا جبران میکنه

بالاخره یه نوع امتحان هست که آیا من نوعی که خودم رو هیئتی ومومن میدونم در لحظه حساس میتونم درست عمل کنم یا نه؟؟؟؟

وگرنه که خیلی کار خاصی نکردیم

اعضای این گروه همه نوکر و پیشتازان در دستگاه قرآن و أهل بیت علیهم السلام هستن وباید در این امر اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کنند، شما مادر خانواده هستین ومیتونید مدیریت کنید

هم در منزل هم در فامیل و محله وجلسه های مذهبی وخانوادگی تون

خدای نکرده طوری نشه که دل حضرت از ما ناراحت بشه و خسارت دیده دنیا وآخرت بشیم

ان شاءالله بتونیم در عمل هم نوکری خودمون رو ثابت کنیم به برکت صلوات بر محمد و آل محمد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم اجمعین

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ماهم دید و بازدید و انشالله بعد ازشبای قدر انجام میدیم 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

میترسم از سالی که با شهادت حضرت علی شروع میشه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
میترسم از سالی که با شهادت حضرت علی شروع میشه

ان شالله که خیر باشه برای همه

ظهور امام زمان باشه امسال

آمین

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
ان شالله که خیر باشه برای همهظهور امام زمان باشه امسالآمین

الهی آمین 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک