2777
2789

نه خرید لباس حتی یه جفت جوراب

نه خرید توی خونه خوردوخوراکمون

نه خونه تکونی همین الان کلی ظرف رو سینک ه

هر چی هم به عید نزدیک تر میشیم من دلگیر تر میشم

شوهرم که از خدا خواسته اصلا به روی مبارک نیورد فقط از عید رفتن شهرستان خونه ننه اشو بلده

البته هرررسال همین بساط داریم 

دلم واسه عید نوروز دوران کودکی ام تنگ شده،  

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خونه تنهایی ؟ ایکاش خودت بری خونه ی پدر مادرت 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

حس و حال خوب دم عید رو کسی دو دستی تقدیم آدم نمیکنه خودت باید به فکر می‌بودی که نبودی نه خونه ای تمیز کردی نه خریدی کردی هیچی خب معلومه حس عید نداری ..‌‌‌‌‌‌‌‌همون خونه تمیز کردن یا خرید کردن هر چند کم یا هفت سین چیدن و ماهی قرمز و سبزه و اینا حال آدمو خوب میکنه 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

واااااای چقدر حست شبیه حس منه 🥺 

منم دلم برای عید های بچگیام تنگ شده ، اصلا اونموقع عید یه حال و هوای دیگه ای داشت ، روز آخری که تعطیل میشدی و میدونستی تا ۲ هفته مدرسه نمیری خیلی قشنگ بود و خونه تکونی و ... همه چیز

حتی تا چند سال پیش هم برای عید ها ذوق داشتم ، ولی بعدش کمرنگ تر و کمرنگ تر شد ، تا جاییکه امسال اصلا انگار نه انگار عیده !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
بی تفاوت بودن برای عید حتی ی خونه تکونی هم نکردیبا کارهای ساده هم میشه شاد بود

میرم سرکار 

وقت نکردم

حتی فردام باید برم

۶صبح تا ۴بعدازظهر

ولی یه مدت دلمرده شدم حال و هوای هیچیو ندارم

هیچی خوشحالم نمیکنه 

بخصوص بی تفاوتی های شوهرم منو بیشتر دلمرده کرده

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی