2777
2789

من شلوغش میکنم یا حق دارم اینقدر عمیق ناراحت باشم؟ یکسال و چند ماه گذشت که خیانت دیدم و هنوزم آشفته حالم اصلا دیگه همسرمو دوسش ندارم ولی برای حفظ زندگی بازیگر خوبی شدم

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داریمن پنج سال گذشت از خیانتی که دیدم همچنان حالم مثل روز اول هست

با همسرت چه رفتاری داری؟

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
با همسرت چه رفتاری داری؟

سرد شدم

دیگه شور عشقی که توی قلبم بود برای همیشه رفت از دلم

دیگه دلم نمیلرزه موقع دیدنش

دیگه قلبم تند تند نمیزنه مثل یه بچه

دیگه از چشمم افتاده 

برام محترم نیس

قابل اعتماد نیست

دیگه حس نمیکنم شوهرم باید مثل کوه پشت ام باشه چون به نظرم خیلی پست میاد

حس جنسیم که کلا نصف شده بهش

سرد شدمدیگه شور عشقی که توی قلبم بود برای همیشه رفت از دلمدیگه دلم نمیلرزه موقع دیدنشدیگه قلبم تند ت ...

ازین دنیا جز یه عشق پاک هیچی نمیخواستم جز یه مرد که فقط منو بخواد ...که گند زدد

ازین دنیا جز یه عشق پاک هیچی نمیخواستم جز یه مرد که فقط منو بخواد ...که گند زدد

فکر کن ما اولین هم بودیم

برای همیشه خراب شد زندگیم 

بدبین شدم به کل دنیا

کم کم کامل میبخشیش اما فراموش نمیکنی چی به سرت اومد