2777
2789

تو ی جایم نمیتونم بگم دقیقا کجاست ولی مسئله اینه وقتی اون شخص وسیلش گم میشه اون روز فقط من تو اتاق بودم وهمه شکا به سمت منن هربارم مدیر منو احضار میکنه از شدت تپش قلب نمیتونم حرف بزنم حتی الانم تپش قلب دارم واسترس و بی خوابی دارم حالم خیلی بده اونیم که بهم تهمت زده ی مدت پیش باهم بحثمون شده بود اینم میگه میخواستی تلافی کنی😔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با یکی مشکل دارم تو محل کار

امروز گفت فلان قدرم گم شده،از شانسمم منم چند بار رفتم اتاق و کار داشتم

شوهر خانمه تا منو دید به خانمش گفت بلاخره مثل موش تو تله مبندازمش

اعصابم بدجور خورد شد

هرچی ازشون دور میگردم یه جور کرم میریزه اقاهه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

بی جا کرده بگو از کجا معلوم خودت گم و گورش نکردی که بندازی گردن من

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
اروم باش ب حرف نی ک بگو ثابت کنبعدم از کاری ک نکردی اینطوری میکنی؟ خب فکر میکنن کردی دیگاروم ریلکس ب ...

اره از این رفتارم بیشتر شک میکنن

ولی خب بخدا دست خودم نیست زود خودمو میبازم

چقد گفتم من نیستم هر روز برامون جلسه میزارن پیش مدیر آبروی برام نمونده