2777
2789
عنوان

ضد آفتاب درموبای

67040 بازدید | 76 پست

ضد آفتاب درموبای برا اولین بار خریدم 

از داروخانه 

بارکدش رو توی نت میزنم هیچی نمیاره

یعنی اصل نیست ؟

بعد اسمش رو به انگلیسی توی گوگل میزنم هیچ سایت انگلیسی نداره

حس بدی دارم چرا اینجوریه

میگن معروفه .چطور هیچ سایت انگلیسی نداره نمیشه که 

مگر اینکه یه برند الکی باشه 

هفتاد و دو هم خریدم 

خب قبل اينكه بخري تحقيق ميكردي و يه مارك شناخته شده ميگرفتي

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا درموباي نشنيدم الانم سرچ كردم فقط تو سايتاي ايراني بود nuxe هم امتحان کن البته یکم گرونتره حالا همون که خریدیو بزن شاید خوب بود

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
من تا حالا درموباي نشنيدم الانم سرچ كردم فقط تو سايتاي ايراني بود nuxe هم امتحان کن البته یکم گرونتر ...

هفتاد خورده هست 

نوکس چنده رنگی میخوام و فاقد چربی

قیمت اصلا مهم نیست فقط خوب باشه

رنگی حتما باشه 

صد و خورده ای 

ببین شاید کارخونه سازنده درمو بای نباشه شاید فقط اسم محصول باشه رو جعبه نگاه کن اسم سایت ادرس چه اسمی نوشته؟

عزیزم من هم کرم پودر درموبای زدم هم ضد افتابشو دارم میزنم خیلی هم راضیم 

وای عزیزم اگه داری بارکد بزن ببین مال تو بالا میاد 

استرس گرفتم کلی کرم خریدم استفاده نکردم انداختم تو کمد 

چند میخری؟

به انگليسي چي نوشته dermabay يا dermabay