2777
2789

کسی همچین تجربه هایی داشته؟ بچه ها لطفا خواهشا کسی واسه شوخی هم که شده دروغ ننویسه ، من چون باور کردن اینجور حرفا برام سخته تا حالا برنامه هایی مثل زندگی پس از زندگی رو دنبال نکردم ولی این تاپیک چند دقیقه پیش رو که دیدم یه لحظه با خودم گفتم اگه یه درصد راست باشه و همه چی رو اینقدر دقیق و سختگیرانه محاسبه کنن که بدبخت میشم من😐 تا الان خیلی بیخیالی طی میکردم ولی الان به این فکر کردم که تو قرآن نوشته کوچیک ترین نیکی و بدی که تو این دنیا کنیم اون دنیا جبران میشه ( و مثقال ذره شره یره...) 

و یادم میاد که شنیدم روح ما تو جهان قبلی (عالم ذر) به خواست خودمون و داوطلبانه وارد این دنیا شده و قبلش با خدا عهد بسته که رسالتش رو به بهترین شکل انجام بده ؛

یعنی اینقدر مسئولیتمون سنگینه؟ 

میشه لطفا اگه تجربه ای دارین بگین یا اگه آگاهی دارین با ما درمیون بزارین❤

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالم ذر کجا بود. چرت و پرته. می‌خوان همه چیزو بندازند گردن خودمون

عالم ذر از نظر من منطقیه ، وقتی به این فکر میکنم که من چرا باید تو این دنیا باشم تنها چیزی که قانعم میکنه اینه که لابد خودم خواستم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

سلام عزیزم 

کتاب سه دقیقه در قیامت عااالیه 

تعداد صفحاتش کمه و میشه یه ساعته هم خوند اما واقعا تاثیر گذار و بنظر بنده درست هست

و کتاب های در آغوش نور و ادراکات نزدیک به مرگ نوشته دکتر ملوین مورس ، پزشک اهل آمریکا هم میتونن کمک کنن بنظرم

تجربه امروز کیا دیدن خیلیی جالب بودددد

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

سلام عزیزم کتاب سه دقیقه در قیامت عااالیه تعداد صفحاتش کمه و میشه یه ساعته هم خوند اما واقعا تاثیر گ ...

ممنونم عزیزم