2777
2789

دخترم 5 سالشه

هر ساله چکاب میبرمش

این دفعه ALT:41 

AST:35

بود ALT اش 6 تا بالاتر از نرماله

بچه چاق و شکمویی هم نیست که  بگم کبدش چربه

توی اینترنت سرچ کردم هپاتیت و ... مریضی های بدی میاد

اگه کسی تجربه داره بگه که چیکار کرده ممنون از همگی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
وقتی در مورد بالا بودن انزیم‌کبد صحبت میشه ، یعنی "چند برابر" شدن نه چنتا شماره بالا رفتن خیالتون ...

آخه خوندم که وقتی سلول های کبد آسیب میبینه اینطور میشه نگرانم شدید

دکترش گفته ماه دیگه آزمایش تکرار بشه

میمرم تا ماه آینده

شما پزشکین؟؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پزشکم. توی آسیب های کبد بالا میره. ولی مثلا میشه سیصد چهارصد... حتی هزار نه در حد چند عدد مشک ...

تراتوم ناحیه ساکروم داشت عمل شد توی هفت روزگی 

آلفا فتوپروتینش رو مرتب چک میکنیم دکترش گفته دیگه مشکلی از اون نظر نیست

یعنی میشه الکی بره بالا؟؟؟

بله پزشکم. توی آسیب های کبد بالا میره. ولی مثلا میشه سیصد چهارصد... حتی هزار نه در حد چند عدد مشک ...

در مورد هپاتیت نوشته بود توی اینترنت که اول یکم آنزیم ها میره بالا بعد شروع به زرد شدن و علائم دیگه میکنه

خیلی روی بچم استرس دارم درمورد هپاتیت هم میشه راهنماییم کننین

ببخشید شما پزشک چی هستین؟؟؟

حالش خوبه دیگه. مشکلی نداره شما هم نگران نباش. میگم که ، به این جواب ازمایشی که الان دارید ، نمیگن ...

بله الان خوبه فقط کم اشتهاس یعنی از اول همینطوری بوده شکمو نیس

خیالم رو راحت کردین

ممنون خدا خیرت بده

چرا نگراني اينقدر؟؟ اصلا ازمايشش مشكلي نداره خوب خوبه.نگران نباش يه خورده به خودت ارامش بده خانم دكت ...

گلم ممنون از دلداریت

من وقتی بچه هام مریض میشن بدترین فکرها میاد سراغم و...

گلم ممنون از دلداریت من وقتی بچه هام مریض میشن بدترین فکرها میاد سراغم و...

همه همين طورن عزيزم مرغ سر كنده ميشيم....

ولي بعضي وقتا اين اينترنت لعنتي رو نبايد گشت.چيزايي كه مينويسه حال ادمو بدتر ميكنه.مثل الان كه شما ترسيدي از هپاتيت ولي اصلا نبايد بترسي.هپاتيت انواع داره هپاتيت a كه اصلا خطرناك نيس و خيلي از بچه ها ميگيرن.واسه هپاتيت ب هم كه بچه ها واكسن ميزنن و ايمن هستن.

بچه برای چی باید هپاتیت بگیره عزیزم؟ صد ها دلیل برای بالا رفتن انزیم ها هست. چرا بین این همه ، به ه ...

چمیدونم والا از استرس حمله هراس هم میاد سراغم

آخه به دکترش که گفتم خطرناکه؟؟ نکنه هپاتیت داره

بهم گفت: مثل کسی هست که سرش درد میکنه و میگه نکنه تومور دارم

ممکنه تومور باشه یا نباشه

خیالم رو راحت نکرد

اما الان شما خیالم رو راحت کردین

یعنی سونو لازم نیس خودم میخاستم ببرمش سونو؟؟؟

نه خانم این بچه هیچ چیزی لازم نداره. شما هم یکم آروم باشید. اینترنت توش اطلاعات خوبی هست. اما همه ی اطلاعات اونجا نیست

اگر بود که دیگه چه احتیاجی به کادر درمانی داشتیم؟

خوندنش برای بالا بردن اطلاعات در مورد یک بیماری خاص خوبه. اما ازش برای تشخیص بیماری استفاده نکنید که شدیدا گمراه کننده است

نه خانم این بچه هیچ چیزی لازم نداره. شما هم یکم آروم باشید. اینترنت توش اطلاعات خوبی هست. اما همه ی ...

ممنون گلم راهنماییم کردین

همش میترسیدم تاپیک بزنم یکی بیاد یه چیزی بگه نگرانتر بشم

ولی شما خیالم رو راحت کردی

خدا هر آرزویی که توی دلتون دارین رو براورده کنه

ممنون