2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم

594 بازدید | 13 پست

برای فردا چهارشنبه سوری مادرشوهرم زنگ زده خیلی اصرار کرده که خیلی وقته ندیدمتون ، از اون طرف مامان بابای خودم میرن خونه مادربزرگم ، اونجا دختردایی و دختر خالهام اینا هستن باهم جوریم

نمیدونم چیکار کنم

جاریمم زنگ زده بود از برادرشوهرم خیلی بد گفت ، بعد گفت نمیزاره ما جای دیگه بریم شمام بیاید ما تنها نباشیم!

اونجا اتیش بازیم ندارن اخه

چیکار کنم من 

شوهرمم گفت فرق نمیکنه هرجا بگی میریم

همیشه مهمونیا این درگیریو دارم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو هرجا بهت خوش میگذره تو مسئول بقیه نیستی تنها نباشن

مادرشو چیکار کنم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

چقدر ساده ای!خب خونه ی مادر شوهرت که قرار نمیکنن،، ی روز دیگه برو ولی خونه ی مادربزرگت برو برا خودت ...

اخه افطاریشم نرفتم میترسم مادرش ناراحت شه

اخه افطاریشم نرفتم میترسم مادرش ناراحت شه

نه بابا 

اگه هم ناراحت شد بگو ببخشید از قبل دعوت داشتیم خونه مادربزرگم اینا 

اولویت خوشی خودت و خانواده ت بذار 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
تو طرف خودتون شوهرت طرف خودشون یا اول شب خونه مامانت اخر شب مادرشوهرت

شوهرم نمیره بدون من دیگه میخواد پیشم باشه