2777
2789

ما سر یه جریاناتی با شوهرم عهد کردیم دیگه به هم دروغ نگیم و چیزیو از هم مخفی نکنیم و کارت های بانکیشو بزاره خونه!

همه کارتاشو بهم داد ولی انگار اینو مخفی کرده بود

دلیل اینکه میگم کارتش خونه بمونه چون پدر خدا بیا مرزش یه زمین داشت که زنده بود اون رو زد ب نام برادرشوهرم و قرار بود خونشون رو بزنه ب نام شوهرم و مادرشوهرم ک فوت میکنه.

برادرشوهرمم میاد میگه زمین رو خریدم و توی خونه هم ارث دارم متاسفانه دسمون هم جایی بند نیس و خلاصه بیخیال اون زمین شدیم و سپردیم ب خدا ایشالا ک جوابشونو میده. حالا مادرشوهرمم دس رو قران گذاشت گف این پسرم ینی (برادرشوهرم) ب بابا پول داده بود برای مغازه جنس بیاره،

درحالی ک به عنوان قرض داده بوده نه برای خرید زمین!

خلاصه از اونجا ب بعد من دیگ کینه ای شدم حالم از همشون بهم میخوره از این بابت نمیزارم شوهرم ب مامانش پول بده بایو همون پسر جونش پول بهش بدع

و اینکه جاریم و برادرشوهرمم توی خونه مادرشوهرم زندگی میکنه منم نمیخام شوهرم ب اونا پول بده ما فق گفته بودیم خرج مادرشوهرم

ن اینکه اونازو هم ما سیر کنیم.

بعدشم مادرشوهرم قبلا ها با برادرشوهرم دس ب یک میشون از شوهرم پول زیادتر میگیرفتن الکی میگفتن این برادرت پول داده توهم ۵۰۰ یا یه تومن بده😐😔

شوهر منم مادرشوهر قسم میداده اینم قسم میخورده اونم قسم دروغ

از اون بابت من میگم کارتش باید خونه بمونه تا من بدونم واقعا شوهرم بهش پول نمیده حالا ایشون برداشته کارتو مخفی کرده و امروز فمیدم، زنگ زدم شوهرم هرچی تونسم بهش گفتم خیلی طلبکارم هس میگه من بهش پول ندادم میخای باور کن میخای نکن😐

اومد کارتو دااد و رفت

خدایی حق با کیه؟ایشون زده زیره قولش و بهم دروغ گفته

لطفا دل نشکنین با حرفاتون، پشت هرکاربر یه قلب می تپه🙂♥️

دیگه ول کن حالا که کارت رو داده گفته هم پول نداده کشش نده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دیگه ول کن حالا که کارت رو داده گفته هم پول نداده کشش نده

نمیشه مادرش این همه ب ما ظلم کرده اونوفت شوهرم از من بزنه ببره بده ننش

خیر همچین چیزی نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه مادرش این همه ب ما ظلم کرده اونوفت شوهرم از من بزنه ببره بده ننشخیر همچین چیزی نیس

میدونم عزیزم حق داری ولی حالا که همسرت کارت رو داده دیگه تمومش کن این اعصاب خوردی بیشتر تو رو اذیت میکنه وگرنه مادر شوهرت که راحت داره زندگی میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میدونم عزیزم حق داری ولی حالا که همسرت کارت رو داده دیگه تمومش کن این اعصاب خوردی بیشتر تو رو اذیت م ...

ببخشید اگ تند رفتم بخدا دیگ خسته شدم دیگه نمی کشم خدایی خیلی بهمون ظلم کردن من از اون بابت سخت گیری میکنم😔

اره کارتو گرفتم اما میترسم نکنه کارتای دیگم داشته باشه و من ندونم میشه فهمید چندتا کارت داره و از چه بانکی؟

باید خیلی ساده باشی که فکر کنی مرد جماعت از نوع ایرانی به خونوادش پول نمیده، قایمکی و علنیفرق نمیکنه

بنطرت میشه فمید چندتا کارت داره؟

واقعا فک میکنی کارت پیش تو باشه نمیتونه پول بده؟؟؟ همراه بانک رمز دوم اینا ندارع؟تو ب جای کارتا همرا ...

چرا داره

چجوری همراه بانکیشو داشته باشم؟میشع بهم یاد بدی؟بقران دارم دییوونه میشم دیگ نمیتونم

ببخشید اگ تند رفتم بخدا دیگ خسته شدم دیگه نمی کشم خدایی خیلی بهمون ظلم کردن من از اون بابت سخت گیری ...

خ.اهش عزیژم حق داری

ولی اسی خیلی درگیری واقعا داری اذیت میکنی خودتا تا همسرت خودش ادب نشه و تصمیم قاطع نگیره هرچی حرص بخوری بی فایده است بهش اطمینان کن در کنارش حواست باشه

خ.اهش عزیژم حق داریولی اسی خیلی درگیری واقعا داری اذیت میکنی خودتا تا همسرت خودش ادب نشه و تصمیم قاط ...

اخه من تازه بهش اعتماد کرده بودم ولی خرابش کرد جوری ک دیگه اندازه مورچه هم بهش اعتمااد ندارم

چرا دارهچجوری همراه بانکیشو داشته باشم؟میشع بهم یاد بدی؟بقران دارم دییوونه میشم دیگ نمیتونم

نمیدونم خودتون تو خونه میتونین یا ن برین بانک اون نصب کنه تو گوشی شما 

اگه هم نتونستی تو گوشی خودش چک کن ببین چقد کارت ب کارت میکنه

نمیدونم خودتون تو خونه میتونین یا ن برین بانک اون نصب کنه تو گوشی شما اگه هم نتونستی تو گوشی خودش چک ...

همراه بانک نداره فقط رمز دوم داره

پس ینی برم بانک برام اوکی میکنه؟و اینکه از هر کارتش بخواد پول جا ب جا کنه پیامش میاد درستع؟

همراه بانک نداره فقط رمز دوم دارهپس ینی برم بانک برام اوکی میکنه؟و اینکه از هر کارتش بخواد پول جا ب ...

شاید شوهرتم نیاز باشه چون ب اسم اونه کارتا 

اگه کارتا همه برا ی بانک باشه همشون میاد ولی بانکاشون فرق کنه باید برا هرکدومو بانک خودش برین 

اس ام اسم میتونین فعال کنین ک اونموقع نمیگه ب کدوم شماره کارت فرستاده فقط میگه این همه انتقال یافت