2777
2789

مشکل تنبلی نیست. خیلی بدبختی و عصاب خوردکنی دارم هیچ فرصت‌ و تمرکزی برای درس ندارم خودمم میدونم درس خیلی خوبه دانشگاه دولتی خیلی خوبه ولی کاری از دستم بر نیومد عرضشو نداشتم مثل همه چیزایی که هیچوقت نتونستم. ولی حوصله زندگی کردن ندارم خودکشی نکردم چون خانوادم بی ابرو نشن. فقط می‌خوام بدونم به نظرتون میتونم آزاد بخونم ؟ رشته مدیریت مالی بازرگانی چیزی...

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا نخونی هم قبولی

ن دیگ از این خبرا نیس

رشته های چرت چرا ولی پیراپزشکی رتبه نسبی خوبی میخاد

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

شتت دختر چقدر شرایطمون مث همه😐💔اره میتونی به شرط اینکه واقعنییی تلاش کنیااا

والا خسته شدم انگار داور مامان بابامم از صبح تا شب میزنن تو سرکله هم. تهشم منو به عنوان قاضی قرار میدن میگن قضاوت کن. بعد با این وضعیت روحیم توقع شهید بهشتی دارن ازم😀

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

ن دیگ از این خبرا نیسرشته های چرت چرا ولی پیراپزشکی رتبه نسبی خوبی میخاد

من انسانی ام مدیریت می‌خوام حالا یا بازرگانی یا مالی