2777
2789
عنوان

پیرو عقل و بی عقلی

22 بازدید | 3 پست

سلام

دوستان پیرو مطالب عقل و بی عقلی بانوآرتمیس حدیثی رو اینجا قرار میدم :  

🌱♥️
🌸 امام صادق علیه السلام:

♥️ هيچ كس نيست كه به نوشى بى نيش دست يابد، اگر چه همه عوامل به يارى اش بيايد.

♥️ لَيسَ مِن أحَدٍ ـ وإن ساعَدَتهُ الاُمورُ ـ بِمُستَخلِصٍ غَضارَةَ عَيشٍ إلاّ مِن خِلالِ مَكروهٍ.

📗 تحف العقول، ص ۳۸۱

نابرده_رنج_گنج_میسر_نمیشود 😊
مزد_آن_گرفت_جان_برادر_که کارک‍‍رد ❣

این حدیث امید رو تو دلم روشن کرد که برای به دست آوردن موفقیت ناامید نشم از مسیر چون مسیر رسیدن به هر موفقیتی همراه با سختی هاییه

دوستان از مسیر رشد نترسید رشد نیاز به تحمل سختی هم داره.

@بانو_آرتمیس

کار خوبه خدا درست کنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امام على عليه‌ السلام :قُلْتُ : اَللّهُمَّ لا تُحوِجنى اِلى اَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ ، فَقْالَ رَسولُ اللّه‌ِ صلى ‌الله ‌عليه‌ و ‌آله : يا عَلىُّ،لا تَقولَنَّ هكَذا ، فَلَيسَ مِنْ اَحَدٍ اِلاّ وَ هُوَ مُحْتاجٌ اِلَى النّاسِ . فَقُلْتُ : يا رَسولَ اللّه‌ِ ، فَمااَقولُ ؟ قالَ : قُلْ : اللّهُمَّ لا تُحوِجْنى اِلى شِرارِ خَلْقِكَ. قُلْتُ : يا رَسولَ اللّه‌ِ وَمَنْ شِرارُخَلْقِهِ ؟ قالَ : الَّذينَ اِذا اَعطَوا مَنّوا وَ اِذا مَنَعوا عابوا ؛

من گفتم : بار خدايا ! مرا محتاج احدى از خَلقت مگردان . پيامبر خدا صلى ‌الله ‌عليه‌ و ‌آلهفرمودند :اى على چنين نگو ؛ زيرا هيچ كس نيست ، مگر آن‌كه به مردم نيازمند است . گفتم : پسچه بگويم ، اى پيامبر خدا؟ فرمودند بگو : بار خدايا! مرا نيازمند بَدانِ خلقت قرار مده.گفتم : اى پيامبر خدا ، بَدان خلق خدا كيانند؟ فرمودند : كسانى كه هر گاه چيزى بدَهند ،منّت گذارند و هر گاه ندهند ، بد گويند.تنبيه الخواطر ، ج ۱، ص ۳۹

دوستان دو خط آخر حدیث رو نگاه کنید لطفا

بیشتر خانواده های همسر چنین هستن

اگر لطفی کنن از سر منت هست و اگر وقتی نیاز داریم به کمکشون بجای اظهار شرمندگی چندتا حرفم میزنن که یه آتیش بندازن تو زندگی

پس هرگز از اونا انتظار کمک نداشته باشیم✌🏻

انتظار نداشته باش

انتظار نداشته باش

انتظار نداشته باش 

نه کمک مالی نه همدلی نه عاطفی

امااااااا

این به این معنی نیست که باهاشو قهر کنیم و عصبانی بشیم 

بهرحال اونا عزیزای همسرمون هستن

خیلی خیلی احترام تک تکشون رو باید حفظ کرد در درجه اول آرامش این احترام به خودمون برمیگرده

همسر میبینه و کینه و ناراحتی از خانمش به دلش نمیفته در نتیجه با اخلاق خوب به زندگی برمیگرده

کار خوبه خدا درست کنه...