2777
2789

هم فیزیو داشتم هم لیزر پرتوان

اصلا تغییری نکردم چرا☹

کسی تجربه ای چیزی نداره؟امیدی هست بعدا خوب بشم؟

*دیسکم خفیفه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جالب منم میرم فزیوتراپی و لیزر پرتوان و طب سوزنی من قبلا کمرمو عمل کردم الان دوباره دیسک داره کمی ...

ان شاالله بهتر میشید من تغییر خاصی نکردم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بعد فیزیوتراپی حرکات اصلاحی انجام میدی؟

ورزشایی ک اونجا تو فیزیوتراپی میگن رو انجام میدم ولی اینایی ک تو خونه گفتن رو هر وقت انجام دادم دردم خیلی زیاد میشه بخاطر اینچند روزه اینارو انجام نمیدم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ورزشایی ک اونجا تو فیزیوتراپی میگن رو انجام میدم ولی اینایی ک تو خونه گفتن رو هر وقت انجام دادم دردم ...

من اونجا ورزشی هدارم ورزش تو‌خونمم اوایل اشتباه انجام میدادم خیلی کمر درد شدم بدتر از قبل عمل اما فهمیدم اشتباه انجام میدادم 

نتیجه جلسات فیریوتراپی:

حدود دو هفته از آخرین جلسه فیزیوتراپیم ک گذشت  کمرم کم کم بهتر شد هنوز کامل خوب نشده ولی ازون شدت دردش کم شده خداروشکر

استخرم شروع کردم از ۱۷ فروردین یک روز در میون میرم امروز سومین جلسم بود ک نمیتونم برم ان شاالله اگه خدا بخواد از شنبه .....

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
چه جالب منم میرم فزیوتراپی و لیزر پرتوان و طب سوزنی من قبلا کمرمو عمل کردم الان دوباره دیسک داره کمی ...

سلام عزیزم شما بعد فیزیوتراپی بهتر شدین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام ۱۰ جلسه رفتم اره ولی یکم انگاری برگشته باید بیشتر برم

سلام عزیزم خوبین

منم ده جلسه رفتم شکر خدا بهتر شدم ولی کامل خوب نشدم فکر کنم منم باید بیشتر میرفتم دیگه خورد ب تعطیلات عید و نشد بیشتر برم حالا فعلا استخر میرم ....

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏