2777
2789

لطفا بگید دارم اب میشم امشب جمعی بودم سوتی دادم به نظر خودم دارم خودخوری میکنم نشخوری ذهنی دیوونم کرد 

چیکار کنم یادم بره 

دلم میخاد جیغ بکشم  

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفتی

یکی یه سوالی ازم پرسید بلد نیودم جواب بدم یه چیز بی معنی جواب دادم کراشمم هم تو جمع بود

حمع بزرگترا 

اب شدم اب شدمممم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

همه ادما سوتی میده همه ولی کسی یادش نمیمونه اینقدر که مردم دغدغه دارن پس بیخیال خودت برا خودت بزرگش میکنی 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
همه ادما سوتی میده همه ولی کسی یادش نمیمونه اینقدر که مردم دغدغه دارن پس بیخیال خودت برا خودت بزرگش ...

راست میگی ؟ همش میگم الان اونا میگن این دختره چقد یلد نیست حرف بزنه 

هیچ حرفی بلد نیستم بزنم

حس میکنم همه رفتارام غلطه 

پذیراییم بده 

اداب رو بلد نیستم 

اخیشش پس من تنها نیستم 

اینجوری یکم خیالم راحت میشه از سوتیام😂😂

ولی خب فکر کن که برای هر کسی ممکنه پیش بیاد 

و اینکه این چیزا فقط برای خودمون بولده در حالی که برای بقیه ادمای دور و اطرافمون اصلا مهم نیست چند دیقه بعد فراموش میشه 

منتها اگه تو اون جمع کراشی یا عشقی چیزی باشه من خودم نمیتونم به راحتی براموش کنم😭🤣

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!
اخیشش پس من تنها نیستم اینجوری یکم خیالم راحت میشه از سوتیام😂😂ولی خب فکر کن که برای هر کسی ممکنه پ ...

کراش بود مادر کراش بود

خواهر کراش بود

فک فامیل کراش بودن 

من یکه و تنها با کراشیان تنها بودم سوتی دادم🥺

راست میگی ؟ همش میگم الان اونا میگن این دختره چقد یلد نیست حرف بزنه هیچ حرفی بلد نیستم بزنمحس میکنم ...

بیا با هم دست تفاهم بدیم منم عین توام 

تازگیاه دارم به خودم تلقین میکنم که من خوبم و عالیم و اینجور چیزا بنظرم پذیرایی کردن تاثیر داشته برام

ولی صحبت کردن... حتی سلام دادن و وارد شدن به یه جمع هر چند اقوام شده خوره ی جونم::)

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد؟باید به چپت باشد و کاریت نباشد ...!
چیشده مگه

امشب مهمون اومد خونمون  یه سوال پرسید کزاشم من بلد نبودم جواب بدم  اونا الکی خندین اما من اب شدم اعتماد به نفسم پایینه یعنی ؟ 

راست میگی ؟ همش میگم الان اونا میگن این دختره چقد یلد نیست حرف بزنه هیچ حرفی بلد نیستم بزنمحس میکنم ...

بخدا تو خودت چنتا سوتی از اطرافیانت یادته 

تو چون خودت انجامش دادی و روش زومی  فکر میکنی اووووه چقدر سوتی وحشت ناکی بود در صورتی که ممکنه اونا حتی متوجه هم نشده باشن تازه متوجه ام شده باشن در حد همون طول مهمونی یادشونه بعد اصلا یادشون میره  

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁