2777
2789
عنوان

یارانمونو قطع کردن

74 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها امسال حساب من حدود ۵۰۰ تومن انتقال دادم روش ماشین فروختیم برای بدهی و هر ماه هم خانوادم کارشون جوری بود در حد ۳۰ تومن انتقال میدادن روی کارت من که من براشون واریز کنم هر وقت احتیاج داشتن حالا این ماه یارانه منو همسرمو قطع کردن 😔😔😔😨😨😨😥😥😥😥😥😥دهک ۳ بودیم حالا دهک ۸ شدیم خاک شد تو سرم حالا چکار کنم شوهرم به پا خانوادم سوخت بیچاره اعتراض زدبم هزاری از این پولا مال منو شوهرم نبوده

الهی خدا لعنتشون کنه با این عدالتشون بابا بهونست ماهم هیچی نداریم هیچی جز یه ماشین قرازه مارو گزاشتن دهک ۱۰ تازشم کالا برگم ندادن که هیچ بخدا لنگ دوقرونیم شوهرم بیچاره از ساعت ۴ شب توراهه یه دقیقه استراحتم نکرد ه بخواطر دو قرون الهی خیر نبینن اون دنیا 

خیلی هارو میشناسم وضع زندگی خوب خونه ماشین دهک ۳ گزاشتن بابا خیر ندیده ها حداقل قیمتارو ثابت نگه دارین انگاری خیرات جیب باباشونه به ثروتمندا و از خودشون میدن فقیر بیچاره هارم دم کوزه میزارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هارو میشناسم وضع زندگی خوب خونه ماشین دهک ۳ گزاشتن بابا خیر ندیده ها حداقل قیمتارو ثابت نگه دار ...

حالا یعنی دیگ درست نمیشه ؟؟ جواب شوهرمو چی بدم خدایاااا😭😭😭😭

خیلی هارو میشناسم وضع زندگی خوب خونه ماشین دهک ۳ گزاشتن بابا خیر ندیده ها حداقل قیمتارو ثابت نگه دار ...

بقران هیچ کس از ما بی پول تر نیست لنگ دو قرونیم ولی این بی عقلی من باعث این شد همه چیزو قطع کنن 😥😥😥😥😥😥دارم منفجر میشم هر روز بدبختی رو بدبختی چ خاکی به سرم بگیرم 

الهی خدا لعنتشون کنه با این عدالتشون بابا بهونست ماهم هیچی نداریم هیچی جز یه ماشین قرازه مارو گزاشتن ...

بخدا قسم لنگ پول خرج خورد و خوراکیم خیلی وقته لباس نخریدیم از بی پولی این پولارو هم انتقال دادن به کارتم مال هزار تا گرفتاری خانوادم بوده من کار اداریشو کردیم حالا شوهر بدبختم به پا بی عقلی من سوخت دلم واس اون بیشتر میسوزه همه چیزشو قطع کردن😭😭😭😭😭

چند ماه بعد جوابش اومد که شدین ۱۰ ؟؟؟

من که جوابی ندیدم رفتم سایتش ده بودیم شوهرم چند وقت پیش گفت ۷ هستیم اعتراض زدم منم الان بعد تقریبا چهار ماه دیدم شده بود ده

بقران هیچ کس از ما بی پول تر نیست لنگ دو قرونیم ولی این بی عقلی من باعث این شد همه چیزو قطع کنن 😥😥 ...

بیخیال خودتو ناراحت نکن بزار این دوقرونم اونا بخورن گدا گشنه ها بلکم سیر بشن اما اون دنیا باید جواب بدن