2777
2789

سلام بچه ها من  دندونام به شدت ارتودنسی لازم ان 

از بچگی تا حالا این بزرگترین مشکل من بوده هیچوقت روم نبود جایی حرف بزنم 

بخندم 

هیچوقت تو  جمعی نخندیدم فوقش لبخند بزنم دندونام پیدا نباشه 

عزت نفس ندارم اعتماد به نفس ندارم 

مشکلم اینه ارتودنسی تو شهرمون انجام نمیدن  باید برم شهر دیگه ک ۱۰۰ کیلومتر دورتره 

نمیدونم چیکارکنم 

خاستم با کامپوزیت درست کنم نشد گفتن خیلی کجن

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

مجرد هم هستم روم نیست پدرم بندازم تو دردسر ببرم اون شهر هرماه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

من 19 سالم بود هفته ای یک یار میرفتم یه شهر دیگه دانشگاه بر میگشتم 

شما هم یه بار با خانواده برو بعد اون خودت برو برگرد

بگو ساعتش اول وقت بزاره برات ک بر میگردی هوا تاریک نشده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جوریه برو خیلی مهمه 

بابات چرا بیاد خودت برو

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

بزار شوهر کردی با اون بری کاراشو بکنی هم اینجوری پدر مادرت اذیت نمیشن هم پولش با شوهرته دیگه .فعلا همینجوری سر کن .یا میتونی اگه شاغلی پول جمع کنی اگه خیلی رومخته انجام بدی

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

هر جوریه برو خیلی مهمه بابات چرا بیاد خودت برو

اخه  نمیزارن خودم برم بیام یه داداشا مزخرفی دارم نمیزارن 

بزار شوهر کردی با اون بری کاراشو بکنی هم اینجوری پدر مادرت اذیت نمیشن هم پولش با شوهرته دیگه .فعلا ه ...

اخه پیش شوهر و خونوادش هم زشته با این دندونا کی میاد منو بگیره 

خب برو شهر دیگه عیب ندارهب نظرم ارزش دارهمنم میخوام بکنم دندونام یکم نامرتبه

مال من وحشتناکهه

اخه پیش شوهر و خونوادش هم زشته با این دندونا کی میاد منو بگیره

اینم هس پس خودت راستو ریستش کن

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤