2777
2789

خسته شدم از زندگیم دلم میخاد تموم شه ی جایی دیگ ن چیزی خوشحالم میکنه ن کسی منو میخاد خیلی تنهام کسی منو دوست نداره روزهای جوونیم الکی دارن میگذرن بین چهار دیواری وتوفکر بودن هرروز حس میکنم نیازه خودمو بکشم چون فقط هدف از خلقت من عذاب دادنم بوده طوری سرنوشتم هست ک فقط تاابد اذیت میشم 

منم قصد خودکشی داشتم تا برنامه زندگی پس از زندگی مهدی پاسبان رو دیدم دست نگه داشتم

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر جان تو سنت خیلی کمه همه ذهنت شده خواستگار ازدواج یکم بیشتر فکر کن هیچکس تو خونه پیش والدینش بدون مشکل نیست ک تو اینقدر بزرگش کردی تو الان با خانواده ای ک ۱۸سال زندگی کردی نمیسازی بعد میخوای وارد خانواده جدید بشی چرا اخه

سلام عزیز دل صبور باش همه چی خوب میشه ،جات نیستم که درکت کنم دخترم ولی قطعا میفهمم تاحدودی چقد سختی کشیدی نمیخام بیام بگم منم درد کشیدم اومدی درد و دل کنی چون دلت پرغمه میدونم عزیزمم ،تا اینجا صبر کردی بازم صبر کن ببین ی روز میاد که لبخند میزنی زندگی بالا پایین زیاد داره ،سختی کشیدن دردناکه ولی دردناک تر از مریضی ناعلاج؟ امیدوار باش و سال جدیدت رو با انرژی مثبت و لبخند شروع کن حتی تو حال بد ،الهی تو این سال جدید هرچی که میخای برات رقم بیوفته🥰

پیشاپیش عیدتم خیلی مبارکااااا باشه ❤️✨

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍