2777
2789
عنوان

هیچ بلد نیستم حرف بزنم ناموسا

398 بازدید | 47 پست

چقد حس بدیه تازه مهمون داشتیم وای من افتادم وسط مجلس یکی یه سوال ازم پرسید بلد نبودم جواب بدم کراشمم بود 😐😐

بعضیا چقد قشنگ  حرف میزنن من انگار ماست تو دهنمه 

شما چی بلدید حرف بزنید خیلی بدم از مهمون میاد دلم میخاد جایی نرم کسی نیاد خونمون

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من از بچگی زیاد حرف میزدم😂😂تسلط کامل دارم ت هر حالتی

واقعا خوشبحالت 

من نمیدونم اصلا کجای طرف رو نگاه کنم دهنش چشماش

حس بدی دارم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

این یه تکنیک ساده داره. 

از همون ابتدای قرار گرفتن توی جمع شروع کن به تک جمله ها یا به اصطلاح اسمال تاک با دور و بریات. اینطوری وارد اتمسفر جمع میشی. اینطوری تا مخاطب قرارت میدن هول نمیشی.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

عزیزم تمرین کن ، صحبت کردن گوینده های اخبار رو ببین و سعی کن تقلید کنی 

سعی کن واسه ادای هر حرف و هر کلمه ، دهن ات رو به اندازه کافی باز کنی 

جلو آینه همش تمرین کن 

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

حرف بزن رون میشی بس که ساکتی برا اونه

خونمون هیچوقت ننشستیم دور هم حرف بزنیم هروقت جمع شدیم اخرش جنگ شد 

بلد نیستم پیش بقیه حرف بزنم میبینم بقیه چ راحت حرف میزنم خجالت میکشم

این یه تکنیک ساده داره. از همون ابتدای قرار گرفتن توی جمع شروع کن به تک جمله ها یا به اصطلاح اسمال ت ...

تو جمع بزرگترا روم نیست حس میکنم اعشای صورتم عجیب غریب میشن یکم دماغم هم بزرگه 

آره من از بچگی زیاد حرف میزدم😂😂تسلط کامل دارم ت هر حالتی

وای منم اصلا نمیتونم حرف بزنم 

اونروز بچی خریدم خرتب بود بردم عوض کنم یکمم خجالت میکشیدم اونو بردم یکی هم ک نمیتونم خوب حرف بزنم 

اصلا میدیدین چیا گفتم😂😂😂😂😂😂

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

من بعضی جاها این جوری میشم. معذب میشم نمیتونم حرف بزنم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را