2777
2789
عنوان

علت بوی سوختگی

58 بازدید | 5 پست

سلام دوستان دستگاه آبمیوه گیریم و یکساله خریدم و کلا ۶ بار استفاده کردم ولی هر ۶ بارش بوی سوختگی میده میترسم ب نظرتون عادیه؟

مخلوط کن اب مرکبات گیری چندکاره است مارک بوش

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
نمیدونم دستگاهت چطوریه ولی اینایی که مثل پارچن زیرشون خوب چفت نشه پلاستیکش خورده میشه ،بوی جزقاله شد ...

مرسی عزیزم ب نظرت ببرم نشون بدم؟میگم شاید بوی نوییشه ولی از طرفیم میترسم روشن کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ب نظرت ببرم نشون بدم؟میگم شاید بوی نوییشه ولی از طرفیم میترسم روشن کنم

من یه وسیله برقی ایرانی خریدم

دوسه بار اول بو سوختگی میداد رفتم پیش فروشنده گفت درست میشه ، بعدش خداروشکر خوب شد

الانم اگر دستگاه من بود ترجیح میدادم ببرم کسی که سر در میاره نگا کنه،تا وسواس فکریم اروم شه🤣🤣

من یه وسیله برقی ایرانی خریدمدوسه بار اول بو سوختگی میداد رفتم پیش فروشنده گفت درست میشه ، بعدش خدار ...

مرسی عزیزم منم همین کار و میکنم😂♥️