2777
2789

آیا حمال شدین ؟؟؟؟؟

عصر تو جمع خانوما بودیم خاله هام دختر خاله ها زندایی ها . دختر خالم دیپلم گرفت نرفت دانشگاه خیاطی میکنه . الان ۲۰ سالشه . خالم همیشه ناراحته میگفت همه بچه هام رفتن دانشگاه شیرین حرف گوش نداد بره 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

وضع شوهرشم معمولی رو به پایین . میدونید برگشت چی گفت ؟؟؟؟؟ گفت اونا ک درس خوندن چی شدن؟ همشون حمال 

حالا تو اون جمع زنداییم ماما

خالم پرستار 

دختر داییم پرستار 

دختر داییم پزشک 

دخترخالم وکیل 

من سردفتر اسناد رسمی 

قیافه ما 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شغلی برای من بی نهایت محترمه . هر شغلی ک ازش پول حلال دربیاد . ولی واقعا چی باعث میشه خیال کنی با مدرک دیپلم و شغل خیاطی خودتو در حد ملکه بدونی و بقیه رو حمال . حمال ک تویی

وضع شوهرشم معمولی رو به پایین . میدونید برگشت چی گفت ؟؟؟؟؟ گفت اونا ک درس خوندن چی شدن؟ همشون حمال ح ...

فقط به اون دو پرستار باید بربخوره الان 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من که با ارشد خوندن به جایی نرسیدم 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

چه ربطی داره. من رفتم چهار سال پرستاری خوندم و جوری ازش زده شدم که سرکار نرفتم! چون دوسش نداشتم.

باید هر چی علاقه داری دنبال کنی قطعا توش موفق میشی

به نمک گیریِ این خلقِ پُر از حیله مکوش که نمک خورده، نمکدانِ تورا می‌شکند!

وضع شوهرشم معمولی رو به پایین . میدونید برگشت چی گفت ؟؟؟؟؟ گفت اونا ک درس خوندن چی شدن؟ همشون حمال ح ...

نه والا حمال نشدیم  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

حالا خواهرش هم دیپلم داره ولی شوهرش در حد امپراطور پولداره . بریز بپاش هایی داره ک واسه همه ما قفله . اون شابد اجازه داشته باشه بگه درس خوندن حمالیه ولی تو چی آخه .