2777
2789

یه دختر ۲۵ ساله مجرد 

کارمند تو یه شهر کوچیک ینی به عبارتی تو یه روستا با شرایط کاری خوب کار تر تمیز و مفید ولی با تعهد خیلی طولانی برای تحصیل نکردن و انقالی نگرفتن حتی درصورت ازدواج هم بهم انتقالی نمیدن بهورز هستم میتونید راجب شغلم تحقیق کنید تازه هم استخدام شدم با مدرک دیپلم دانشگاه ازاد مدیریت میخوندم انصراف دادم وقتی بهورزی قبول شدم

الان کارم رو دوست دارم ولی با شرایط انتقالی ندادنش و بدون پیشرفت بودنش و اینجایی که زندگی میکنم مشکل دارم 

تنها راهم یه جایگزین بهتر داشتنه

به نظرتون اگه کنکور بدم برم دانشگاه رشته های پیراپزشکی مثل هوشبری بهتر نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پیراپزشکی خوب نیست من خودم تو این کار بودم دارم برا کنکور میخونم

ولی حداقل اراده اینو داری اگه ازدواج کردی بتونی بری جایی که میخای زندگی کنی یا بچه هات جای دیگه بزرگ نشن

ینی به نظرت نسبت به شرایط الانم هم بهتر نیست؟

منطقی که هست . به نظرم تا سنت کمه به فکر یه رشته باش که علاقه داشته باشی و اینده شغلی و زندگی خوبی د ...

دقیقا همینو میگم منم 

از بچگی ارزوی رفتن از اینجا رو داشتم 

کارمو هم دوست دارم خدا وکیلی ولی این قانونایی که براش گذاشتن اذیتم میکنه نگران ایندم میشم من حتی تو ذهنم رویا مهاجرتم داشتم ولی الان حس میکنم همه چی دود شده رفته رو هوا

عزیزم کسی ک تو جهاددانشگاهی دوره های بهورزی رو دیده رو استخدام میکنن یا نه استخدام خوبی نداره؟

دوره بهورزی جهاد دانشگاهی وجود نداره اصن شما دوره بهیاری رو میفرمایید فکر میکنم 

بهورزی کلا استخدامش جور دیگس تو نت یا چت جی بی تی سرچ کنید متوجه میشد

کارش تر و تمیزه

کار خودم تمیزترین کار درمانیه تقریبا😂 خود کار خیلی خوبه تایم اداری وجه اجتماعی تو محل زندگی عالی جوری که پنج شیشتا روستا تماما میشناسنت و بهت احترام میزارن 

ولییییی تا اخر عمر باید همینجا بمونی

سلام بله

یکی از آشنایان با وجود داشتن یک مدرک خوب کنکور داد

و الان دندان پزشکی میخونه با کلی پرستیژ عالی گرچه الان دانشجوعه واقعه الگوی خیلی خوبی واسه ماست که برا پیشرفت خودمون حتی جونمون بدیم

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

چه کاری دقیقا انجام میدین؟توی بیمارستانه؟حقوق و ساعت کاریش‌چقدره

توی خانه بهداشت

خیلی کارا انجام میدیم تقریبا تمام سنین جمعیت تحت پوشش رو بهشون خدمات میدیم مثلا من امروز به کل خانومای متاهل تماس گرفتم و مشاوره فرزند اوری انجام دادم و تاریخ قاعدگی تعداد زایمان سقط و همه اینارو وارد سیستم کردم هر شیش ماه باید این کارو بکنم

واکسن بچه ها بهداشت محیط بهداشت مدارس مادران باردار و... این چیزا

حقوقم مث همه کارمندا دولت تقریبا ۱۲ ۱۳ تومن

خب میتونی  رشته روانشناسی بالینی یا رشته های که توی مراکز خدمات جامع سلامت هستند بخونی که هم پیشرفت کرده باشی وهم با انتقالت موافقت بشه و هم کارتو داشته باشی

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.