2777
2789
عنوان

سوختگی پا نوزاد میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4185 بازدید | 29 پست

بازم میگم فقط کرم کودک باریج و استفاده کن..معجزه میکنه

ایکاش اونموقع دکترش زودتر تجویز میکرد تا دخترم انقدر اذیت نمیشد

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سر پسرم واقعا از این پماد نتیجه گرفتم . برای خواهرزادم هم انواع پمادهای گرون و خارجی و ... استفاد ...

عزیزم یکم پوست رو نازک میکنه البته برا دختر من که اینطور بود زود جواب میده ولی انگار پوست رو نازک میکنه

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
عزیزم یکم پوست رو نازک میکنه البته برا دختر من که اینطور بود زود جواب میده ولی انگار پوست رو نازک می ...

دکتر پسر من میگفت هیدروکورتیزون، و بتامتازون پوست رو نازک میکنن. مخصوصا بتامتازون، جوابدهیش سریعه، ولی از اونطرف هم ضرر داره و پوست رو نازک میکنه. ولی زینک اینطوری نیست. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
دکتر پسر من میگفت هیدروکورتیزون، و بتامتازون پوست رو نازک میکنن. مخصوصا بتامتازون، جوابدهیش سریعه، و ...

قطعا نظرتون محترمه. گفتم که شاید دختر من اینطوری بود خیلی نازک شد پوستش

فر فری موی غزل ساز منی😍😍😍
ممنون که راهنمایی کردین امیدوارم زودتر خوبشه

من دخترم نوزاد بود خیلی میسوخت چون شکمش زیاد کار میکرد اولین بار ک  سوخت یعنی هر چیزی رو ما امتحان کردیم براش چون شوهرم خیلی حساس بود میرفت گرون ترین پمادا رو می گرفت از خارجی گرفته تا ایرانی . هیچی فایده نداشت براش رفتیم پودر فیروز گرفتیم خیلی عالی جواب داد ازون ببعد دیگه هر موقع می سوخت همون پودر فیروز میزدم فوری خوب میشد .امیدوارم برا دختر شما هم جواب بده گلم