2777
2789
عنوان

لعنت به من که قدر زندگی بهشت قبل از بچه دار شدنو نمیدونستم

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حالم از بچه و بچه داری به هم میخورهحالا آیندشو باید تامین کنی هزینه ها تازه شروع میشهمنم بچه دار ...

شما که نوشتی سال ۱۴۰۲ تازه ازدواج کردی!!!😏😏😏

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

در حال دارو درمانیمولی تغییر انچنانی نکردم

خدا کمکت کنه... سخته واقعا میدونم ولی خداروشکر کن که خدا بهت یه گل پسر سالم داده.... میدونی چقدر آدما هستن آرزوی بچه دارشدن دارن... این روزا میگذره

من در حسرت یه مسافرتم 

دلم سفر میخاد دلم تفریح میخاد

متاسفانه دخترم بد ماشینه و تو ماشین بند نمیشه پول هواپیما هم که نداریم هی خدا دلم میخاد گریه کنم

همش میگم چرا قبل بچه دار شدن نرفتم کل ایرانو بگردم که حداقل یه ذره دلم خوش باشه 

اره درکت میکنم ادم بعضی وقتا به بن بست میرسه ... بخصوص سر بچه اول ... 

فقط به این فکر کن هیچکدوم از این لحظاتش دیگه برنمیگرده و وقتی بزرگتر بشه دل تنگ هر لحظه اش میشی  ... این تنها چیزیه که به من کمک میکنه قوی تر باشم ...

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

منم حامله ام اومدم سرچ کردم تاپیک شما اومد بالا دارم از غصه میترکم نمیتونم به هیچکی بگم که مث چی از بارداری و بچه دار شدن پشیمونم تازه هنوز به دنیا نیومده فکر بعد دنیا اومدنشم هرکاری میکنم نمیتونم با این قضیه کنار بیام من آدم به شدت منظم و توی چارچوبی هستم فکر اینکه زندگیم رو از رو روال بندازه آزارم میده. شما بچه دنیا اومد بهش حس پیدا کردید؟

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

منم حامله ام اومدم سرچ کردم تاپیک شما اومد بالا دارم از غصه میترکم نمیتونم به هیچکی بگم که مث چی از ...

متاسفانه من بعد از زایمان افسردگی شدید گرفتم تا همین یکی دو ماه قبلم اصلا هیچ حسی به بچه م نداشتم فقط دوس داشتم جلو چشمم نباشه و نبینمش 

پیش روانپزشک رفتم دارو مصرف کردم و بهتر شدم

الان خیلی دوسش دارم عاشقشم

ولی بازم اگه یه فرصت بهمبدن برگردم عقب باز بچه دا نشدنو انتخاب میکنم و هرگز بچه نمیارم