2777
2789
عنوان

این کی ادم میشههه

107 بازدید | 28 پست

مثل روانی هاست داداشم😐داشتیم غذا میخوردیم یهو پاشد منو گرفت زیر کتک و گقت ک مگه من باهات شوخی دارم😐الان میپرسید برای چی مگ چی بهش گفتم،بخدا اصلا موضوعی نبوده الان حتی یادمم نیس تنها چیزی ک یادمه اون پیام دوستمو دیده بعد هعی متلک مینداخت و من اصلا بد جوابشو ندادم

ولی این یهو پاشد برای کتک زدن😐جالبیش اینه از من کوچیکتره و هیکلش چند برابر منه زورم بهش نمیرسه

غذامم نخوردم دیگ کوفتم شد

خیلییی فحش میده حالیش نیس ک حالا مثلا این خواهرمه زشته بهش فحش بدم

وای پس این کی درست میشه کی سرعقل میاد😭

بخاطر همین چیزاست ک دوست دارم زودتر برگردم خوابگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زودتر بدادش برسید مشکل اعصاب یا افسردگی ممکنه

داشته باشه

با شما اینطوره یا همه؟

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚
پدر مادرت چی میگن؟

بابام بنده خدا سرکاره حیف بابام ک این همه کار میکنه این لباس میلیونی میگیره و حرمتم نگه نمیداره

مامانمم داشت ظرف میشست اومد کلی دعواش کرد ولی داداشم حتی ب مامانمم احترام نمیزاره

باز خداروشکر خوابگاه داریمن جات باشم برای شغلمم دیگه شهر خودمونو انتخاب نمیکنمداداش منم روانیه

اره واقعا حداقل تو خوابگاه سلامت روان دارم

ایشالا ب زودی از اینجا برم 

داداش بزرگ منم اینجوری بود زندگیمو جهنم کرده بود حتی بدم میاد بهش بگم داداش، الان چن ساله ندیدمش برا ...

🥲

داداش من سنش کمه امیدوارم ک عاقل بشه همینجوری نمونه

اره واقعا حداقل تو خوابگاه سلامت روان دارمایشالا ب زودی از اینجا برم

من دیر فهمیدم که نباید توو شهر خودمون بمونم چون همزمان این هیولا داشت بزرگ میشد و منم متاسفانه توی شهر خودمون ازمون استخدامی قبول شدم

هم نظم خونمو رو بهم ریخته همم مایه ابروریزیه 

از منم ۱۱ سال کوچیکتره ولی هیکلی گوریله و زورگو

اگه برمیگشتم عقب هیییچ وقت شهرخودم نمیموندم

زودتر بدادش برسید مشکل اعصاب یا افسردگی ممکنهداشته باشهبا شما اینطوره یا همه؟

اعصاب ک نداده ولی فکر نکنم افسردگی داشته باشه اخه باید ی دلیلی برای افسردگی باشه،هیییچی براش کم نذاشتن

با همه،ب من ک کتک میزنه و زبونی هم بد وبیراه میگه ولی با بقیه فقط زبونی،ب طوری ک مثلا خاله هام میترسن ی سوال ازش بپرسن خیلی با احتیاط باید باهاش حرف بزنن

کسی چیزی بش نمیگه وا اینکه کنجکاو شدم پیام دوستت چی بوده

چرا خیلیی هم بهش میگن و نصیحتش میکنن ولی اصلا روش تاثیر ندارهه

دوستم برام نوشته بود عمته