2777
2789
عنوان

یکی داوطلب شه منو بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 50 پست
 والا من از ساعت 3 منتظرم شوهر گرام بیاد دنبالم  تازه  نیم ساعت پیش گفت دارم راه میو ...

اره😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
 والا من از ساعت 3 منتظرم شوهر گرام بیاد دنبالم  تازه  نیم ساعت پیش گفت دارم راه میو ...

کپی شوهر منه 

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه اوه گیس و گیس کشیه تو این تاپیکه. فراررر🏃

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...
کپی شوهر منه 

محظ اطلاع ساعت 6 و نیم اومد سه کجا 6 و نیم کجا اخرشم با یه بوس زوری خرم کرد که قهر نکنم  مقاومتم با یه لبخند پوچ میشه

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
محظ اطلاع ساعت 6 و نیم اومد سه کجا 6 و نیم کجا اخرشم با یه بوس زوری خرم کرد که قهر نکنم  مقاومت ...

طبیعیه....شوشو منم همینجوره

طبیعیه....شوشو منم همینجوره

اصلا دلم نمیخواد آشتی کنما ولی میبینمش  همه چی یادم میره  فک کنم اینطوریم بد باشه تو راه بله  بغلم کرده زوری بوس میکنه میگم قهرم میگه نخیر  نیستی 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔