2777
2789
میخوام شرایط کارش رو بدونم و شرایط استخدام رو

خیلی دردسر داره واسه ارتش بقیه ارگان ها رو نمیدم مخصوصا برای استخدامی 

حقوق بالایی داره ولی شرایطش سخته

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ شرایط کارش چطوریه میشه بگینچه ساعتی میره و میاد مرخصی داره یا نه شرایط کارش رو میشه برام بگین ...

از قبل ازدواج تو یگان ویژه بود

خیلی سخته کارش ،زندگی باهاشم یکم سختی داره نه اینکه بد اخلاق باشه ها نه چون همش تو ماموریته و همش کارش خطر و استرس داره بعضی ماه ها دو سه شب نمیاد خونه مأموریت میره

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

بعضی وقتا ده روز بیست روز نیست واقعا سختی داره ولی همسرم خیلی به شغلش علاقه داره و میگه بازم اگه برگردم عقب تو همین یگان ویژه میام

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

وای از روزی که اغتشاش بشه بنده خدا اصلا خونه نیست 

از قبل ازدواج تو یگان ویژه بودخیلی سخته کارش ،زندگی باهاشم یکم سختی داره نه اینکه بد اخلاق باشه ها ن ...

آره خدایی یگان خیلی سخته آدم قلدر میخواد من اصن به حیطه نظامی علاقه نداشتم الان جدیدا نمیدونم چه چوبی تو سرم خورده هی بهش فکر میکنم رزمی کارم اطلاعات عمومیم خوبه و.... ولی آخرش یکم ترس دارم چون یکم انتقاد از نظام هم داشتم

برعکس حرف شما میگن ارتش خوبه ارتش راحته

هرکی گفته ارتش راحته یا نبود یا واقعا اون شرایط براش راحته داییم با اینکه اشنا داشتیم بزور استخدام شد!!

شرایط شون اصلا میدونی ؟؟

معاینات پزشکی جسمانی مصاحبه شون هفت خان رستم!

هیچ سابقه ای فساد اخلاقی نباید داشته باشی

تموم اطلاعات فضای مجازی چک میشه برای استخدامی چیا رو لایک میکنی کامنت میزاری استوری پست همه اینا !

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

آره خدایی یگان خیلی سخته آدم قلدر میخواد من اصن به حیطه نظامی علاقه نداشتم الان جدیدا نمیدونم چه چوب ...

ببین فقط اگه علاقه داری برو 

چون رزمی کاری ممکنه به یگان ویژه علاقه داشته باشی ولی به همه جوانبش فکر کن بعد تصمیم بگیر

چرا تو ارتش نیرو زمینی نمیری؟ خیلی شرایطش راحت تره

خدا محافظتش کنه انشالله که همیشه سلامت بره سر کارش و بیاد

زنده باشی ممنون