2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مژه و ناخن مانع رسیدن آب به اعضای بدن هست و غسل و وضو با وجود اون مانع ها درست نیست

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

منم شنیدم البته بستگی به مرجع داره

هیچ مرجعی تاییدش نکرده

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

مگ چسب ب اندازه عدس باش میگن نمیدونم همه مراجع اینو میگن یان 

و خب برا مژه بیشتر از ی عدس چسب استفاده میش

و اینک میگن ک روی مژه س و ب پوست نمیخوره اشکال نداره دروغ(اینو خوده سالن دارا میگن)

چ رو مژه باش چ پوست مشکل داره

شمام زنگ بزن از دفتر مرجعت بپرس دقیقتر بگن بت اسی اینجا جاش نیس

...

ببین باخودت صادق باش.یااینوری یااونوری

اینکه بهت بگن مهم نیته وخداقبول میکنه وچسپش کمه وایناهمشون توجیحه.

خداپیغمبرش شرایط وطریقه نمازوغسل کامل وواضح توضیح دادن.سرخداوخودمون که نمیشه کلاه گذاشت.وضووغسل جبیره فقط وقتی درسته که مجبوری .مثلازخمی هستی که نبایداب بهش برسه یاپانسمان داری نه ااینکه لاک بزنی ناخن بکاری یانمیدونم هزارجورچسپ کاری دیگه بعدبگی جبیره انجام میدم قبوله

هیچ راهب بجز ریموو نداره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️