2777
2789
عنوان

با بابام و این کاراش چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 64 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز خوبه بابای بقیه هم اینطورین یه کم دلم خوش کنم😂

اره بابا تازه یه عکس از من گرفته بود کلا دماغ بودم انقد از نزدیک بود زوری اورده بود باید بذارمش استوری واتساپ 

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

وای افرین دقیقا از زیر چونشم عکس میگیره😂😂😂😭😭

میگم باباااا تو رو خدا فقط یکم فاصله بده چیزی نمیشه

میگه میخوام واضع بیفتم!😂

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

تقصیرشماست چرا واتساپ واینستا نصب کردین براش😶

خودش نصب کرد.. و خیلی هم معتاد شده خصوصا ب اینستا. هرکی هرچی تو اینستا میگه این باور میکنه... حتی عینکی شد ب خاطر استفاده زیاد از موبایل

بعد غبغبشم میوفته وای😂😭

بابا های متولد ۴۰ و ۵۰ خیلی خنده دارن توی این موارد

حالا من ضبط از صفحه هم بهش یاد داده بودم برمی‌داشت فیلمای اینستا رو ضبط میکرد😂

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

مامان من رو بگو

تو اینستا میره میبینه حکیم خیر اندیش درباره سردی و گرمی غذاها چی میگه تا استوری شون کنه

تازه وقت ی عممو میبینه با هم دو تایی استوری ها رو به هم نشون میدن این میگه بیا ببین این خیلی قشنگه اون یکی میگه اره من یه چیزی تو گوشیم دارم خیلی قشنگه....حالا واقعا هم چیز جالبی نیستا برای اینا عجیبه بنظرم و تازگی داره

بابا های متولد ۴۰ و ۵۰ خیلی خنده دارن توی این مواردحالا من ضبط از صفحه هم بهش یاد داده بودم برمی‌داش ...

رفته بودیم شمال. توماشین بودیم داشت از بیرون فیلم میگرفت من داشتم ترکی حرف میزدم .ب ترکی بهش گفتم بابا اینو استوری نکنی صدام توفیلم افتاده.. دقیییقا اددد همون استوری کرده بود...😐 باز تو یه لوکیشن دیگ داشت فیلم میگرفت من رد میشدم دقیقا همون چند ثانیه ک من رد میشمو استوری کرده بود.... حالا بهش تاکیید کردم نکن. خودمم استوریشو ندیده بودم دختر عمم بهم گفت..