نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 6838 عنوان طلامو بفروشم ماشین بخرم برای خودم کار خوبیه 131 بازدید | 17 پست یه ماشین داریم دست شوهرمه البته مدل پایینهیه ۲۰۶یا حالا هرچی دلم میخواد برا خودم بگیرم چون خونم داخل شهر نیست و اینکه پسرم مدرسه میره سرویس دارهماشین داشته باشم خودم بچمو میبرم باشگاه میرم پسرمو باشگاه میبرم دخترمو مهد میبرم بنظرتون 1403/12/27 | 15:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون_بی_اعصاب عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6902 بهترین تصمیمه بنظر من هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 6838 بهترین تصمیمه بنظر من جدی؟دودل بودمگفتم طلارو کم کم باز میشه گرفت اما ماشین رو قطعه قطعه نمیشه گرفت
فرزندزمین عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 2447 آره من بودم همین کارو میکردم لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
شاهزاده_رویا_ها عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 1526 فعلا طلا نفروش دوباره میره بالا بزار بمونه چند ماه بعد بفروش
نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 6838 فعلا طلا نفروش دوباره میره بالا بزار بمونه چند ماه بعد بفروش بعد عید گفتم اینکارو کنمچون به ده میرسه یکی دوماه بعد عید
مهربون_بی_اعصاب عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6902 جدی؟دودل بودمگفتم طلارو کم کم باز میشه گرفت اما ماشین رو قطعه قطعه نمیشه گرفت ببین اگه میخای بفروشی الان بهترررررین زمان برای فروشه پس شکنکن هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 6838 ببین اگه میخای بفروشی الان بهترررررین زمان برای فروشه پس شکنکن الان ک نه دیگه تایمی نیست عید رسیدهبعد عید میگن به ده تومن میرسه گفتم یکی دوماه بعد عید اینکارو کنم
تمنامامان۱۲ عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 4309 الان ک نه دیگه تایمی نیست عید رسیدهبعد عید میگن به ده تومن میرسه گفتم یکی دوماه بعد عید اینکارو کنم شوهرت نداره چیزی بذاره روش؟
نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 6838 شوهرت نداره چیزی بذاره روش؟ یخورده نقدم میزاریم روش
مهربون_بی_اعصاب عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 6902 الان ک نه دیگه تایمی نیست عید رسیدهبعد عید میگن به ده تومن میرسه گفتم یکی دوماه بعد عید اینکارو کنم اگه عجله نداری و یکی دوماه میتونی صبر کنی،اره احتمالا بالاتر هم برهولی این وسط مسطا ممکنه پایین تر از این قیمت هم بشه،تو اون قیمتا نفروش حواست باشه هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
تمنامامان۱۲ عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 4309 یخورده نقدم میزاریم روش من انقد طلا فروختم براهمین دوس ندارم تاواجب نشده بفروشم
nepentheee عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 144 منم همین کار رو پارسال انجام دادم آدم خودش راحت میشههر چقدرم طلا داشته باشی به راحتیش میرزه دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱 Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋
نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 6838 اگه عجله نداری و یکی دوماه میتونی صبر کنی،اره احتمالا بالاتر هم برهولی این وسط مسطا ممکنه پایین تر ا ... نه عجله ندارم چون ماشین داریم پیاده نیستیمبرای مهر استفادمه بیشتر ولی یکی دوماه بعد عید اینکارو میکنم احتمالا طلا بره بالا
نازگلیا مدیر استارتر عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 6838 من انقد طلا فروختم براهمین دوس ندارم تاواجب نشده بفروشم منم طلا زیاد فروختم باز خریدم الانم بفروشم باز کم کم میخرم