2777
2789

یه ماشین داریم دست شوهرمه البته مدل پایینه

یه ۲۰۶یا حالا هرچی دلم میخواد برا خودم بگیرم چون خونم داخل شهر نیست و اینکه پسرم مدرسه میره سرویس داره

ماشین داشته باشم خودم بچمو میبرم  باشگاه میرم پسرمو باشگاه میبرم دخترمو مهد میبرم بنظرتون

بهترین تصمیمه بنظر من

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟دودل بودمگفتم طلارو کم کم باز میشه گرفت اما ماشین رو قطعه قطعه نمیشه گرفت

ببین اگه میخای بفروشی الان بهترررررین زمان برای فروشه پس شک‌نکن

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
الان ک نه دیگه تایمی نیست عید رسیدهبعد عید میگن به ده تومن میرسه گفتم یکی دوماه بعد عید اینکارو کنم

اگه عجله نداری و یکی دوماه میتونی صبر کنی،اره احتمالا بالاتر هم بره

ولی این وسط مسطا ممکنه پایین تر از این قیمت هم بشه،تو اون قیمتا نفروش حواست باشه

منم همین کار رو پارسال انجام دادم 

آدم خودش راحت میشه

هر چقدرم طلا داشته باشی به راحتیش میرزه

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋
اگه عجله نداری و یکی دوماه میتونی صبر کنی،اره احتمالا بالاتر هم برهولی این وسط مسطا ممکنه پایین تر ا ...

نه عجله ندارم چون ماشین داریم پیاده نیستیم

برای مهر استفادمه بیشتر ولی یکی دوماه بعد عید اینکارو میکنم احتمالا طلا بره بالا