2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ۱۰ سال پیش کلاس چهارمو جهش زدم نمیدونم کمکی از دستم بر میاد یا نع

پسرم سوم ابتدایی هستش و میخواد امسال تابستون چهارم رو بخونه.ممتاز و تیزهوشه .چکار باید بکنیم؟

مهربون باشیم☺️
پسرم سوم ابتدایی هستش و میخواد امسال تابستون چهارم رو بخونه.ممتاز و تیزهوشه .چکار باید بکنیم؟

مدیر مدرسه باید به آموزش پرورش اطلاع بده  ثبت نام کنه بعدم زمان آزمون رو اطلاع میدن  قبلا ی تست هوش هم قبلش بود که زمان اون رو هم اطلاع میدن  تقریبا شبیه همون تستای کلاس اوله 

کی باید به مدیر اطلاع بدیم؟تستش مال چه زمانیه؟سخته؟

مدیر بعد عید بهش بگو به معاون هم بگو  دو هفته یک بار هم بهشون یاد آوری کن    تستش آره سخته چون خیلی ها رد میشن  این قانون چند سال پیشه الان رو نمیدونم     آموزش و پرورش استثنایی متولی این کاره  میتونی ی سر بری آموزش پرورش استثنایی بپرسی 

مدیر بعد عید بهش بگو به معاون هم بگو دو هفته یک بار هم بهشون یاد آوری کن تستش آره سخته چون خیلی ...

چرا یاد اوری کنم ینی فراموش میکنن؟اموزش و پرورش استثنایی منظورت چیه؟خودت اموزگاری عزیزم یا تجربه داری؟

مهربون باشیم☺️
چرا یاد اوری کنم ینی فراموش میکنن؟اموزش و پرورش استثنایی منظورت چیه؟خودت اموزگاری عزیزم یا تجربه دار ...

پسرم جهشی خونده    همه مراکز استانها ی اداره دارن به اسم آموزش و پرورش استثنایی که جهشی خوندن بهش مربوطه    باید به مدیر معلم و معاون  خودت بگی چون نمیان سر کلاس اعلام کنن کی میخواد جهشی بخونه  و ممکنه فراموش کنن مهلت ثبت نامش تموم شه 

پسرم جهشی خونده همه مراکز استانها ی اداره دارن به اسم آموزش و پرورش استثنایی که جهشی خوندن بهش مر ...

کلاس چندم رو جهشی خوند؟چیزی از تستش یادته؟راستی شنیدم مثلا اگه چهارم رو بخواد جهشی بخونه همزمان سوم و چهارم رو ازش امتحان میگیرن ینی سال قبل هم تو امتحانش هست درسته؟

مهربون باشیم☺️
برو آموزش و پرورش استثنایی جواب همه سوالات رو بپرس خیالت راحت شه

بعد عید حتما میرم ولی خواستم یکم از تجربه بقیه بدونم پیش زمینه داشته باشم

مهربون باشیم☺️