2777
2789
عنوان

چجوری پوستمو خوب کنم

170 بازدید | 12 پست

خانما صورتم پرواز منافذ باز و پیشانی ام جوش زیرپوستی هس جوش سرسیاه هم دارم چی کار کنم فوم شستشو درمالیفت میزنم بعد شستن بینی ام پوسته پوسته میشه و صورتم یه جوری کش میاد خشک میشه تونر لافار هم میزنم بعد اصلا فرقی نکرده 

هوووف منم جوش زیر پوستی دارم دیوونه شدم از دستشون

منم نمی‌دونم از چیه آرزومه پوست صاف یکدست داشته باشم می‌خوام پولامو جمع کنم سرم نیاسینامید اوردینری بخرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نمی‌دونم از چیه آرزومه پوست صاف یکدست داشته باشم می‌خوام پولامو جمع کنم سرم نیاسینامید اوردینری ...

من یه مدت ضد آفتاب هر روز میزدم با سرم بیوتی اکنه اوکی شد اما بعد از استفاده از یه سری محصولات آرایشی چرت دوباره همون طوری شد

روتین پوستی داشته باشین

ساده ترین روتین پوستی شامل یه شوینده مثل فوم، کرم آبرسان و کرم ضد آفتابه که هرسه باید مناسب پوستتون باشن

اما راه بهترش دکتر رفتنه

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

روتین پوستی داشته باشینساده ترین روتین پوستی شامل یه شوینده مثل فوم، کرم آبرسان و کرم ضد آفتابه که ه ...

ضد آفتاب مای فلوییدی شو میزدم بعد چند روز حس کردم رو گونه لک افتاده بعد دیگه نزدم

ضد آفتاب مای فلوییدی شو میزدم بعد چند روز حس کردم رو گونه لک افتاده بعد دیگه نزدم

خب یه برند دیگه بزنید 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

فشیال برو هر یکی دو ماه برای جوش سرسیاه خیلی خوبه 

پیلینگ کربنم تعریفشو شنیدم و ضد افتاب همیشه بزن فوم و تونری بزن که مناسب پوستت باشه اسکراب و ابرسانم استفاده کن