2777
2789

اینجوری پیش برم که چیزی نمیمونه ازم  هر دوروز وزن میکنم میبینم وزنم اومده پایین  شیر خودم میدم 

زیادم غذا وقت نمیکنم بخورم بچه مم رفلاکس داره انگار زیاد شیر  میخوره همش بالا میاره   

منم تو شیردهی وحشتناک لاغر شدم

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

متنفرم از این حس 

دوبار بارداری داشتم بارداری اولم ۵۰ بودم تو بارداری رسیدم ۷۵ سر ۶ ماه دوباره شدم ۵۰ 

بارداری دومم ۶۰ بودم شدم ۸۵ سر ۱۰ ماه برگشم به وزن ۶۳  دلم میخواست همیشه ۷۵ باشم

زهد ریایی،جهل مقدس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶۰کیلو بودم موقع ازدواج توبارداری اولم شدم۸۵😱 گاهی تا۷۰پایین اومدم تواین۱۲سال ولی هیچوقت ۶۰ نشدم دیگه خیلی نازبودم وقتی۶۰ بودم شکمم هم شده مثل مردای شکم گنده توخیابون ۷ماه اززایمان سومم میگذره ۸۰ام الان شیرخودمم میدم😪

منم ۲۲ روزه زایمان کردم افتضاح لاغر شدم بچه ام زردی بالا پایین میشه از ترسم گرمیجات نمیتونم بخورم شک ...

سزارین شدی؟ زردی فقط با شیردهی خوب و مدفوع کردن بچه رفع میشه منم ۲۴روزه زایمان کردم  پسرمنم زردی داشت ولی بستری نکردم

۶۰کیلو بودم موقع ازدواج توبارداری اولم شدم۸۵😱 گاهی تا۷۰پایین اومدم تواین۱۲سال ولی هیچوقت ۶۰ نشدم دی ...

حتما زیاد میخوری من فرصت نمیکنم غذا درست کنم الانم ده روزه خونه مامانمم  اما خب باز زیاد نمیخورم