2777
2789
عنوان

خانمای شاغل میاین متاهلا

96 بازدید | 11 پست

من کلا کارتم دست شوهرمه هر چی واسه زندگیه میخره 

حالا بقیه میگن کار اشتباه میکنی.اونم شاغله ولی حقوقش کفاف نمیده .من تاخالا هیچی ازش نگرفتم ولی این ملا رو من اویزونه البته خسیسم هست اوایل پولی نمیدادم هیچی نمیکرفت الان دیگه ول کردم پولم دستشه فقط هزینه کنه واسه زندگیمون کم نذاره .اینم بگم برام زیاد پول مهم نیست و انگیزه ای برای جمع کردن ندارم .

کجای کارم اشتباهه؟چرا نباید پول بهش بدم؟

اینم بگم همه خرجا بامنه اونم پولشو خرج خونه یا ماشینش میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه مرد نمیتونه تامینتون کنه چرا باهاش ازدواج میکنید خب مجرد میموندین و مستقل دستتون تو جیبتون بود بهتر نبود تا اینکه خرج یکی دیگم بیفته گردنتون.

مردا چقد بی عار شدن ک از زنشون میگیرن خرج میکنن آخه پوله زن خوردن داره؟نفقه ب عهده مرده حق نداره از زنش چیزی بگیره شماهایی ک دارین ب شوهراتون کمک میکنین دمتون گرم غیرت دارین امیدوارم قدر دان این از خود گذشتگی باشن

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

درست ولی نباید کارتش دست شوعره باشه ، حالا اون خرج کنه تر وقت کفاف نداد اونوقت ایشونم پولشو خرج میکن ...

کلا یه کارت دم دستی باشه واسه خرج یه کارتم دست خودش باشه محفوظ؛ من اینجوریم مادرمم اینجوری بود مادرشوهرمم همینطور 

وااا کارتت باید دست خودت باشه خب هروقت پول لازم داشت فوقش قرض میدی یا خودت دلی کمک میکنی دلیلی نداره خودت کار کنی حقوقتم دست یکی دیگ باشه تازه وایسی ببینی اون بهت چقدر خرجی میده

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

کلا یه کارت دم دستی باشه واسه خرج یه کارتم دست خودش باشه محفوظ؛ من اینجوریم مادرمم اینجوری بود مادرش ...

اره منم اینجوریم اخر ماه یه مقداریشو کلا میزنم به کارت دیگه بمونه پس انداز گاهیم با اون طلا میخرم یا هرج واجب ، بقیه اش میمونه حالا یا برا خودم و بچه هام خرج میکنم چیزای اضافی مثل غذای بیرون و هله و هوله و لباس اضافی یا اگه شوهرم لازم داشته باشه میدم