2777
2789
ببخشید میشه بپرسم بقیه همکلاسی‌هاتون چطورن؟اونا‌هم معدل خیلییی بالا دارن یا نه؟در حد ۱۶ هم هست؟

تقریبا از رنج15، 16 هستن تا همین 18 ، 19 

20 هم بوده 

ببین نباید ناامید بشی بگی چون 16 شدم دیگه نمیشه 

چون ضریب هر درسی فرق داره 

به نسبت سطح سوالا بستگی به نمره بچه ها هم داره 

بعد بستگی داره مثلا شما میای نهایی رو خراب میکنی درعوض کنکور خوب میدی یا بالعکس 

یا حتی آزمون اختصاصیش

تقریبا از رنج15، 16 هستن تا همین 18 ، 19 20 هم بوده ببین نباید ناامید بشی بگی چون 16 شدم دیگه نمیشه ...

ممنونم گلم این دوستم که میگم میخوادذفرهنگیان زبان بره البته 

یعنی کلا فقط نمرات عمومیش تاثیر دارن منم گاهی براش تاپیک میزنم❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اگه الان ازدواج نکردی. بچه رو از تو اینترنت براش باید دانلود کنی و بیاری؟ عجب! 

زندگیت ادامه بده و کاری به حرف هاش نداشته باش. 

اون یه بار برای خودش زندگی کرده این الان زندگی تو هست! 

می خواد نسلش منقرض نشه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ممنونم....بله درسته

برای منم چند سال آنقدر بچه بچه کردن که فکر کردم حالا این بچه بیاد قراره چه اتفاقی بیافته 

بچه که به دنیا آمد مادرشوهرم یه دعوا راه انداخت که چرا یه مهمونی ندادی کل فامیلامون دعوت کنی؟  چرا اسمی که من انتخاب کرده بودم رو بچه نزاشتی؟ .... 

بعد هم همه رفتن سر زندگی خودشون ! 

انگار دیگه خیالشون راحت شد که نسلشان قرار نیست منقرض بشه.  نه دیگه ذوقی برای بچه داشتن نه هیچی! 

مادر خودم هم می گفت حامله بشو هر بار برات غذا درست می کنم و می فرستم!   به بار هم غذا درست نکرد!  

نتیجه اخلاقی: زندگیتون بر اساس حرف و امید و آرزوهای دیگران نبرید جلو. بعد زندگیتون تبدیل به چیزی می شه که برای دیگران خوشاینده ولی خودت ازش متنفری! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

برای منم چند سال آنقدر بچه بچه کردن که فکر کردم حالا این بچه بیاد قراره چه اتفاقی بیافته بچه که به د ...

اون نتیجه اخلاقی ای که گفتین واقعا درست بود 

واقعا واقعا ازتون ممنونم واقعا مرسی❤️❤️❤️❤️❤️🙏امیدوارم همینطور عالی بمونید و به مادر خوب برای بچتون باشید

تجربی آره دفترچه اختصاصی رو بالا بزنه دیگه 100 درصد قبوله برای مصاحبه هم که باید کار کنه دانشجو معلم ...

سلام من یازدهم انسانی ام معدل دهم و یازدهم زیاد جالب نشد. طی اتفاقاتی که واسم افتاد ‌بعد میخواستم بدونم اگه دوازدهم نوبت اول و دوم معدل هر کدوم جدا ۱۸شه و تو کنکور هم درصد درسام ۵۰و ۵۰به بالا باشن فرهنگیان میارم ؟منطقه ۳هستم

سلام من یازدهم انسانی ام معدل دهم و یازدهم زیاد جالب نشد. طی اتفاقاتی که واسم افتاد ‌بعد میخواستم بد ...

آره 

دفترچه اختصاصی هم خوب بزن 

ببین بستگی به سالت داره 

ولی آره جای جبران داری 

توکل کن به خدا 

ان شاالله بهترین واست اتفاق بیفته